Θρακομακεδόνες: Έφοδος σε σπίτι γνωστού εργολάβου για ναρκωτικά

Θρακομακεδόνες: Έφοδος σε σπίτι γνωστού εργολάβου για ναρκωτικά Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Έφοδο σε σπίτι γνωστού εργολάβου στους Θρακομακεδόνες έκανε, το βράδυ της Πέμπτης, η Δίωξη Ναρκωτικών. 

Αξιωματικοί της αστυνομίας κατέφτασαν στο συγκεκριμένο σπίτι ιδιοκτησίας του εργολάβου, που βρίσκεται κοντά και στην μόνιμη κατοικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», ο εργολάβος φέρεται να ισχυρίστηκε πως έχει παραχωρήσει το σπίτι σε ενοικιαστή αλλά «οι αστυνομικοί έχουν σχηματίσει την εικόνα πως σε αυτό διαμένει συγγενικό του πρόσωπο».

Η έφοδος έγινε στο σπίτι του προέδρου γνωστής κατασκευαστικής εταιρίας με έδρα την Παιανία, μετά από καταγγελίες που οδήγησαν στην εντολή επιτόπιας έρευνας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί εντόπισαν υπολείμματα ναρκωτικών ουσιών. Οι έρευνες συνεχίζονται. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο συγκεκριμένος εργολάβος είχε καταψηφιστεί, πριν μερικά χρόνια, από μετόχους του ομίλου στον οποίο ήταν μεγαλομέτοχος καθώς το όνομά του είχε αναμειχθεί σε διάφορες υποθέσεις στα Βαλκάνια.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM