ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Τροχαίο στο Λουτράκι: Χτύπησε και εγκατέλειψε 23χρονη - Νοσηλεύεται διασωληνωμένη

Τροχαίο στο Λουτράκι: Χτύπησε και εγκατέλειψε 23χρονη - Νοσηλεύεται διασωληνωμένη Facebook Twitter
1

Με πολλαπλά τραύματα νοσηλεύεται διασωληνωμένη μια 23χρονη που παρασύρθηκε τα ξημερώματα από αυτοκίνητο στο Λουτράκι.

Το τροχαίο συνέβη στη συμβολή της λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου με τη οδού Δαμασκηνού. Όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ ο οδηγός εγκατέλειψε το θύμα στο σημείο και έφυγε. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η 23χρονη βρισκόταν μπροστά από το περίπτερο και παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο το οποίο είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Ο ασυνείδητος οδηγός αφού χτύπησε την γυναίκα και την παρέσυρε για 10-15 μέτρα, σταμάτησε, πιθανότατα είδε το θύμα και στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε με κατεύθυνση προς Κόρινθο.

Ο οδηγός παραδόθηκε σήμερα το μεσημέρι και παραπέμφθηκε συνοδευόμενος στο εισαγγελέα. Μιλώντας στον Alpha ανέφερε ότι δεν την είδε, πως αφαιρέθηκε «για τρία δευτερόλεπτα» και ζήτησε συγγνώμη από το θύμα και την οικογένειά του. 

 

Η 23χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου και στη συνέχεια διασωληνωμένη σε Νοσοκομείο των Αθηνών. Σύμφωνα με τους συγγενείς της έχει βαριά τραύματα σε όλο της το σώμα χωρίς όμως να έχει χτυπήσει στο κεφάλι.

Ελλάδα
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

Ελλάδα / Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

«Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να παρέχει οποιαδήποτε συνδρομή της ζητηθεί στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, για τη διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Και γιατί να μην την εγκαταλείψει; Τόσοι άλλοι εγκατέλειψαν τα θύματά τους και τι έπαθαν; Τιποτα. Στην καλύτερη θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή με δικηγόρο και θα πει ότι από το σοκ δεν μπορούσε να αντιδράσει. Στη χειρότερη μην τον είδατε. Όλα αυτά τροφοδοτούνται από την ατιμωρησία που έχει κάνει την ανθρώπινη ζωή τιποτένια και ασήμαντη. Ξέρουμε κανέναν που να προφυλακίστηκε σε αντίστοιχη εγκληματική αμέλεια; Οχι.