Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ιόνια οδό - Πώς θα κινηθούν τα οχήματα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ιόνια οδό - Πώς θα κινηθούν τα οχήματα Facebook Twitter
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
0

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν αύριο και μεθαύριο, στον ανισόπεδο κόμβο Μεσολογγίου της Ιόνιας Οδού, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών.

Ειδικότερα, αύριο, από τις 08:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα και μεθαύριο από τις 08:00 το πρωί έως τις 19:00 το απόγευμα, θα ισχύσει εκ περιτροπής αποκλεισμός των κλάδων εισόδου του κόμβου στον αυτοκινητόδρομο. Αρχικά, ο αποκλεισμός θα ξεκινήσει από τον κλάδο εισόδου με κατεύθυνση προς Αντίρριο, και με την ολοκλήρωση των εργασιών, ο αποκλεισμός θα μεταφερθεί στον κλάδο εισόδου με κατεύθυνση προς Ιωάννινα.

Κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα των αποκλεισμών, όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα κατευθύνονται μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Αντιρρίου - Ιωαννίνων έως τον ανισόπεδο κόμβο Γαβρολίμνης, από όπου και θα εισέρχονται στην Ιόνια οδό.

Αντίστοιχα, όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα κατευθύνονται μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Αντιρρίου - Ιωαννίνων, έως τον ανισόπεδο κόμβο Αγρινίου Νότιο (Χαλικίου) από όπου και θα εισέρχονται στην Ιόνια οδό.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

Ελλάδα / Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

«Πήγαινα στην πλατεία με το ποδήλατο μου, όπως όλα τα παιδιά της γειτονιάς. Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου. Όμως εμφανίστηκε» εξηγεί το παιδί, λίγο πριν την απόφαση της Δικαιοσύνης
NEWSROOM