Ασπρόπυργος: Ο οδηγός φορτηγού δολοφονήθηκε σε «τυφλό» σημείο των καμερών - Πού στρέφονται οι έρευνες

Ασπρόπυργος: Ο οδηγός φορτηγού δολοφονήθηκε σε «τυφλό» σημείο των καμερών - Πού στρέφονται οι έρευνες Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Νεότερα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση του οδηγού νταλίκας που βρέθηκε νεκρός μέσα στην καμπίνα του φορτηγού του, στον Ασπρόπυργο τα ξημερώματα. 

Ο οδηγός εντοπίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στην περιοχή Σχινέζα, όπου είχε σταθμεύσει το όχημά του, σε ένα σημείο που έχουν καταγραφεί πολλές φορές ληστείες με θύματα οδηγούς φορτηγών, οι οποίοι παρκάρουν, ανυποψίαστοι, για να ξεκουραστούν. Ο άνδρας ήταν ηλικίας περίπου 45 ετών, και το όχημα μέσα στο οποίο βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος φέρει τουρκικές πινακίδες.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το θύματα φέρεται να δολοφονήθηκε με αιχμηρό αντικείμενο, από άγνωστο που τον τραυμάτισε στο στήθος. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, το σημείο στο οποίο βρέθηκε το πτώμα είναι «τυφλό» και δεν βιντεοσκοπείται από τις κάμερες ασφαλείας. 


Στο σημείο βρίσκονται αξιωματικοί της Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής, που ελέγχουν εξονυχιστικά τόσο το εσωτερικό της καμπίνας όσο και τον γύρω χώρο για την συλλογή στοιχείων που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στον ή στους δράστες. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το θύμα ήταν αλλοδαπός, πιθανότατα τουρκικής καταγωγής, και εκτιμάται πως αιφνιδιάστηκε ενώ είχε σταθμεύσει για άγνωστο λόγο. 

Οι αστυνομικοί αναζητούν επιπλέον υλικό από άλλες κάμερες στην ευρύτερη περιοχή, που είναι πιθανό να έχουν καταγράψει τον δράστη πριν ή μετά την διάπραξη του εγκλήματος. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ