Κορυδαλλός: Ελεύθεροι οι συλληφθέντες για τη συγκέντρωση έξω από ναό - Ορίστηκε δικάσιμος

Κορυδαλλός: Ελεύθεροι οι συλληφθέντες για τη συγκέντρωση έξω από ναό - Ορίστηκε δικάσιμος Facebook Twitter
Eurokinissi - Φωτογραφία Αρχείου
0

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι συλληφθέντες έξω από εκκλησία του Κορυδαλλού που κατηγορούνται για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό.

  

Ρητή δικάσιμος για τις 23 Νοεμβρίου, ορίστηκε από την εισαγγελία Πειραιά, για τα 13 άτομα που συνελήφθησαν χθες βράδυ έξω από τον Ναό του Αγίου Νικολάου στον Κορυδαλλό, για παραβίαση των μέτρων πρόληψης που αφορά την αποτροπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Μετά τις απολογίες τους οι 13 αφέθηκαν ελεύθεροι.

Οι 13 συμμετείχαν σε συγκέντρωση ατόμων που ζητούσαν έξω από την εκκλησία να γίνει περιφορά του επιταφίου. Σημειώνεται ότι χθες, Μεγάλη Παρασκευή, περίπου 70 άτομα, ανάμεσά τους και πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος, συγκεντρώθηκαν έξω από εκκλησία του Κορυδαλλού ζητώντας να πραγματοποιηθεί η περιφορά του επιταφίου. Ορισμένοι κρατούσαν σημαίες, λάβαρα και εικόνες.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις όπου προχώρησαν σε προσαγωγές με 13 από αυτές να μετατρέπονται τελικά σε συλλήψεις. 

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM