Μαφιόζικο χτύπημα στη Βούλα: Δολοφόνησαν Βέλγο επιχειρηματία

Μαφιόζικο χτύπημα στη Βούλα: Δολοφόνησαν Βέλγο επιχειρηματία Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ασύλληπτοι παραμένουν οι δράστες της χθεσινής, εν ψυχρώ δολοφονίας ενός Βέλγου επιχειρηματία στη Βούλα. 

Άγνωστοι έστησαν ενέδρα στον 45χρονο, έξω από το Airbnb που διέμενε στην οδό Δωδεκανήσου. Λίγο μετά τις 9μ.μ, ο άνδρας μπήκε με το αυτοκίνητό του στην πιλοτή της πολυκατοικίας και, καθώς έβγαινε από το όχημα, τον πλησίασαν και τον πυροβόλησαν δύο φορές στο κεφάλι. 

Ο τρόπος δράσης και η ταχύτητα με την οποία εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά, κάνει τις αρχές να πιστεύουν πως στο μαφιόζικου τύπου χτύπημα συμμετείχαν τουλάχιστον δύο άτομα. Γείτονες που άκουσαν τους πυροβολισμούς ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία και επί τόπου έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ.

Μαφιόζικο χτύπημα στη Βούλα: Δολοφόνησαν Βέλγο επιχειρηματία Facebook Twitter
EUROKINISSI

Η γύρω περιοχή αποκλείστηκε και στο σημείο έσπευσε και κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, στο σημείο βρέθηκαν δύο κάλυκες των 9 χιλιοστών. Το θύμα μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Ασκληπιείο της Βούλας όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που έχουν διερευνούν την υπόθεση εξετάζουν τις επαφές που είχε ο Βέλγος επιχειρηματίας ενώ αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας που θα μπορούσαν να έχουν καταγράψει το χτύπημα και την διαφυγή των δραστών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βέλγος είχε νοικιάσει το διαμέρισμα μέσω της πλατφόρμας Airbnb. Είχε έρθει στη χώρα οδικώς, με το αυτοκίνητο του που φέρει βελγικές πινακίδες που εξετάζεται από τις Αρχές.

Αστυνομικές πηγές εξηγούν τώρα πως δεν έχει ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση του θύματος, καθώς βρέθηκαν δύο διαφορετικές ταυτότητες. Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία ταυτοποίησής του μέσω Interpol και Europol και με την αξιοποίηση των δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Από τα πρώτα στοιχεία φαίνεται πως οι δράστες ήταν δύο, πάνω σε μηχανή μεγάλου κυβισμού. Οι κάλυκες εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί αν το όπλο είχε χρησιμοποιηθεί και σε άλλα εγκλήματα. 

Η γυναίκα του θύματος, η οποία είναι γαλλόφωνη, αναμένεται να εξεταστεί σήμερα από τους αστυνομικούς του τμήματος δίωξης Ανθρωποκτονιών. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM