Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση θα γίνουν γονείς - Η τρυφερή φωτογραφία στο Instagram

Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση θα γίνουν γονείς - Η τρυφερή φωτογραφία στο Instagram Facebook Twitter
1

Για πρώτη φορά γονείς θα γίνουν ο Λευτέρης Πετρούνιας με την Βασιλική Μιλλούση και το ευχάριστο νέο ανακοίνωσαν μέσω μιας τρυφερής φωτογραφίας στο Instagram.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης στους κρίκους και η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, που μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας, θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά και την χαρμόσυνη είδηση έκανε γνωστή το ζευγάρι δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία. 

Στην φωτογραφία η Βασιλική Μιλλούση ποζάρει φορώντας το μαγιό της και ένα λευκό καφτάνι, με την κοιλιά της να είναι φουσκωμένη και τον Λευτέρη Πετρούνια γονατιστό να την φιλά τρυφερά.

«Μετρούσαμε τις μέρες για να μοιραστούμε τη χαρά μας... Η κοιλίτσα μου πια δεν κρύβεται γι αυτό θα το φωνάξω δυνατά!!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Βασιλική Μιλλούση. Την ίδια φωτογραφία πόσταρε στον λογαριασμό του και ο Λευτέρης Πετρούνιας, γράφοντας: «Τώρα πια ειμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρω..».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Τώρα πια ειμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρω.. #fathersoon #pregnancy #momsoon @vasilikimillousi #happiness ❤❤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleftherios Petrounias (@eleftherios_petrounias) στις

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Πολιτισμός / The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και το τριπλό sold out του πρότζεκτ «The Artaud Diptych» την περασμένη άνοιξη στο THE TANK THEATER της Νέας Υόρκης, η διεθνής Ελληνίδα σκηνοθέτις Ιόλη Ανδρεάδη επιστρέφει με νέα παράσταση τον προσεχή Μάιο στο φημισμένο θέατρο του Μανχάταν, σκηνοθετώντας για πέμπτη συνεχή σεζόν στη σημαντικότερη θεατρική πόλη του κόσμου.
NEWSROOM
«Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»

Πολιτισμός / «Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»: Η νέα μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca, και συγκεκριμένα στο τμήμα “Escape from Tribeca” που φιλοξενεί τις πιο ιδιαίτερες και αταξινόμητες δουλειές δημιουργών απ’ όλο τον κόσμο, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ.
NEWSROOM
Γιορτή Βιβλίου 2024

Πολιτισμός / Η γιορτή Βιβλίου επιστρέφει στο Μουσείο Μπενάκη

Το bazaar βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 26 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στο ισόγειο του κτιρίου Πειραιώς 138, μαζί με παρουσιάσεις βιβλίων και δωρεάν ξεναγήσεις στις εκθέσεις. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.
NEWSROOM
Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει.

Πολιτισμός / Ένα οργιαστικό ανοιξιάτικο σκηνικό από την Ελένη Κανελλοπούλου στη Βιτρίνα της Κριεζώτου

Tην Πέμπτη 18 Απριλίου στις 19:00, το Πωλητήριο της Πινακοθήκης Γκίκα παρουσιάζει τριαντάφυλλα, παπαρούνες και λεμόνια που μπλέκουν με φυλλώματα πάνω στον πηλό στο πλαίσιο της σειράς παρουσιάσεων «Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει».
NEWSROOM
Ο Πρόεδρος, μια ταινία-σκάνδαλο κι ένας εμφύλιος πόλεμος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ο Πρόεδρος, μια ταινία-σκάνδαλο κι ένας εμφύλιος πόλεμος από αύριο στους κινηματογράφους

Το πολυσυζητημένο Civil War του Άλεξ Γκάρλαντ, η νέα πρόκληση της Κατρίν Μπρεγιά και η βαμπιρομπαλαρίνα Abigail ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Πολιτισμός / Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Μετά την αφή ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Τι έγινε στην τελετή αφής των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Η πρωθιέρεια Μαίρη Μηνά παρέδωσε τη φλόγα στον πρώτο λαμπαδηδρόμο -χρυσό Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας- Στέφανο Ντούσκο
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Να είναι υγιείς οι ίδιοι και το μωρό τους, όταν με το καλό έρθει.Και να δίνουν χαρά στους οικείους τους και σε όλους μας.Χρειαζόμαστε αθλητές-πρότυπα σαν τον Πετρούνια και οφείλουμε αναγνώριση και σεβασμό στον ίδιο, στη σύντροφό του και στην ευρύτερη οικογένειά τους.Γιατί κατά κανόνα, ακόμη και οι πρωταθλητές χρειάζονται την ηθική στήριξη των δικών τους ανθρώπων.