Στη Μύκονο η κόρη του Τραμπ - Η Τίφανι θα πάει στο πάρτι του Nammos με τον Ρέμο

Στη Μύκονο η κόρη του Τραμπ - Η Τίφανι θα πάει στο πάρτι του Nammos με τον Ρέμο Facebook Twitter
0

Η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ έφτασε απόψε στη Μύκονο. H 25χρονη Τίφανι έφτασε στο ελληνικό νησί το απόγευμα του Σαββάτου καθώς έχει σκοπό να κάνει διακοπές και να διασκεδάσει το πάρτι του Νammos.

Tα παραπάνω μετέδωσε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Πρώτο Θέμα ο οποίος είναι στο νησί. Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, η Τίφανι Τραμπ έφτασε στη Μύκονο στις 18.40 με πτήση της British Airways.

Στη Μύκονο η κόρη του Τραμπ - Η Τίφανι θα πάει στο πάρτι του Nammos με τον Ρέμο Facebook Twitter
Τίφανι και Λίντσεϊ Λόχαν πέρσι στη Μύκονο

Η Τίφανι Τραμπ θα κάνει ολιγοήμερες διακοπές μαζί με φίλους της, αλλά θα δώσει το παρών και στο καθιερωμένο πάρτι του Nammos με τον Αντώνη Ρέμο που φέτος εμφανίζεται με τον διάσημο Αιγύπτιο τραγουδιστή Αμρ Ντιαμπ. Το πάρτι θα γίνει την Πέμπτη 25 Ιουλίου. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά της Τίφανι στη Μύκονο καθώς είχε κάνει διακοπές και το 2018 στο νησί.

Σήμερα, τα μέτρα ασφαλείας στο αεροδρόμιο ήταν δρακόντεια καθώς η μικρή κόρη του Ντόναλντ Τραμπ συνοδεύεται από δεκάδες Αμερικανούς πράκτορες που θα είναι στο πλευρό της όσο κάνει διακοπές στο νησί.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM