Ήταν αναπόφευκτη η σύγκριση με την Μέγκαν Μαρκλ όταν η Κέιτ Μίντλετον και ο Ουίλιαμ με τα παιδιά τους πέταξαν με οικονομική πτήση

Ήταν αναπόφευκτη η σύγκριση με την Μέγκαν Μαρκλ όταν η Κέιτ Μίντλετον και ο Ουίλιαμ με τα παιδιά τους πέταξαν με οικονομική πτήση Facebook Twitter
5

Στη Βρετανία, έχουν σοβαρά θέματα όπως το Brexit ψηλά στην επικαιρότητα, αλλά οι πτήσεις που χρησιμοποιεί η βασιλική οικογένεια είναι το αγαπημένο γκόσιπ των ταμπλόιντ αυτή την περίοδο, με την Μέγκαν Μαρκλ να είναι στο στόχαστρο κριτικής.

Εδώ και μέρες υπάρχει έντονη συζήτηση για το γεγονός πως ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του επέλεξαν να μετακινηθούν με ιδιωτικές πτήσεις για τις διακοπές τους.  Η κριτική περιλαμβάνει σχόλια τόσο για το κόστος, όσο και για το περιβάλλον που επιβαρύνεται για τη μετακίνηση ελάχιστων ανθρώπων σε μια τέτοια πτήση. Σήμερα, οι φωτογραφίες που δείχνουν την οικογένεια του αδελφού του, Ουίλιαμ, να αποβιβάζεται από μια οικονομική πτήση, είναι πρωτοσέλιδο και η σύγκριση είναι αναπόφευκτη.

Ο πρίγκιπας, η σύζυγός του Κέιτ και τα παιδιά τους, έχουν εντοπιστεί να επιβιβάζονται σε μια πτήση προϋπολογισμού χαμηλού κόστους με προορισμό τη Σκωτία. Η οικογένεια επιβιβάστηκε στην πτήση από το Διεθνές Αεροδρόμιο Νόργουιτς σήμερα το πρωί.

Το βασιλικό ζευγάρι θα επισκεφθεί τη βασίλισσα και τον πρίγκιπα Φίλιππο στο Balmoral, το κάστρο όπου η Ελισάβετ περνά τις διακοπές της.

Η εμφάνιση αυτή οδήγησε αναπόφευκτα σε συγκρίσεις με την άλλη οικογένεια, που χρησιμοποίησε τέσσερις ιδιωτικές αεροπορικές πτήσεις σε 11 ημέρες αυτό το καλοκαίρι.

Ταξίδεψαν από το Λονδίνο στην Ίμπιζα και επέστρεψαν ενώ στο ενδιάμεσο έκαναν και ένα ταξίδι στη Νίκαια.

Ένας επιβάτης στο αεροπλάνο όπου σήμερα ήταν η Κέιτ Μίντλετον δήλωσε πόσο διακριτική ήταν η παρουσία της οικογένειας και είπε πως κανείς δεν είχε καταλάβει πως ήταν στην πτήση. Σχολιαστές σημειώνουν πως η σημερινή επιλογή της Κέιτ και του Ουίλιαμ δείχνει πως δεν υπάρχει πραγματικό θέμα ασφάλειας για τη βασιλική οικογένεια στις πτήσεις και πως αυτό είναι το παράδειγμα που πρέπει να ακολουθήσει και το άλλο ζευγάρι.

Πολιτισμός
5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Εντάξει για μισή ώρα πτήση, μια χαρά είναι για το επικοινωνιακό της υπόθεσης.Θα ήθελα να τους δω όμως να κάνουν το ίδιο και σε υπερατλαντικές πτήσεις ή σε τίποτα 14ωρες. Πότε θα πάνε να επισκεφτούν τους υπηκόους σε Ν. Ζηλανδία και Αυστραλία?
Δειχνουν οτι είναι νεόπλουτη, οχι ελιτ. Αν ήταν χορτασμενη απο λεφτά δε θα το έκανε. Απλά γελοιοποιείται που δήλωσαν ότι δεν θα κάνουν άλλο παιδί για να παίρνουν αβέρτα τις ιδιωτικές πτήσεις όπως φαίνεται.