Όταν ο Γουάινστιν προέτρεψε την Κάρα Ντελεβίν να «βρει ένα μούσι»

Όταν ο Γουάινστιν προέτρεψε την Κάρα Ντελεβίν να «βρει ένα μούσι» Facebook Twitter
0

H Κάρα Ντελεβίν αποκάλυψε ότι ο Χάρβεϊ Γουάινστιν την προέτρεψε «να βρει ένα μούσι» για να καλύψει τη σεξουαλικότητά της και να καταφέρει να κάνει καριέρα στον κινηματογράφο. 

Σε συνέντευξή της στο "Net a Porter" η Ντελεβίν ανέφερε ότι ένα από τα πράγματα που της είπε ο Χάρβεϊ Γουάινστιν ήταν πως δεν θα τα καταφέρει ποτέ στην κινηματογραφική βιομηχανία ως ομοφυλόφιλη γυναίκα και πως θα πρέπει «να βρει ένα μούσι».

Ο όρος «μούσι» χρησιμοποιείται παραδοσιακά για να περιγράψει κάποιον που βοηθάει ένα άλλο άτομο να κρύψει τη σεξουαλική του ταυτότητα στη δημόσια ζωή. Η Ντελεβίν, που περιγράφει τον εαυτό της ως "gender fluid", ανέφερε πως η βιομηχανία ήταν επιφυλακτική απέναντι στη σεξουαλικότητά της. «Στην αρχή δεν νομίζω πως αυτό βοήθησε», είπε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@portermagazine 🖤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cara Delevingne (@caradelevingne) στις

 Οι δηλώσεις της Ντελεβίν είναι σε παράλληλο μήκος κύματος με αυτές της Κρίστεν Στιούαρτ, η οποία ανέφερε ότι της είπαν πως δεν πρέπει να κρατάει το χέρι της φίλης της δημοσίως για να μπορέσει να διεκδικήσει πρωταγωνιστικούς ρόλους. 

To 2017 η Ντελεβίν κατήγγειλε ότι ο Γουάινστιν, κατά τη διάρκεια μίας συνάντησης, της ζήτησε να φιλήσει μία άλλη γυναίκα και στη συνέχεια, όταν η Ντελεβίν θέλησε να φύγει, προσπάθησε ο ίδιος να τη φιλήσει. Στην ίδια ανάρτηση, έγραψε ότι ο Γουάνιστιν της είπε πως αν είναι ομοφυλόφιλη ή αποφάσιζε να κυκλοφορεί δημοσίως με μία άλλη γυναίκα δεν θα έπαιζε ποτέ τον ρόλο μίας ετεροφυλόφιλης γυναίκας ή δεν θα έκανε καριέρα στο Χόλιγουντ. Ο Γουάινστιν αρνείται όλες τις κατηγορίες για μη συναινετικό σεξ. 

Παράλληλα με την επιτυχημένη της καριέρα ως μοντέλο, η Ντελεβίν εμφανίστηκε σε μία σειρά από ταινίες όπως το "Valerian and the City of a Thousand Planets", "Tulip Fever" και "London Fields".

Με πληροφορίες από Guardian

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ