Έλτον Τζον: Ο Μάικλ Τζάκσον ήταν ψυχικά ασθενής - Δεν ήθελα να είμαι κοντά του

Έλτον Τζον: Ο Μάικλ Τζάκσον ήταν ψυχικά ασθενής - Δεν ήθελα να είμαι κοντά του Facebook Twitter
0

Ο Έλτον Τζον, υποστηρίζει ότι ο Μάικλ Τζάκσον ήταν «ψυχικά ασθενής» και ότι ήταν «ενοχλητικό να βρίσκεται κοντά του».


Παρά το γεγονός ότι ο Βρετανός σταρ, ήταν φίλος με τον Μάικλ Τζάκσον για αρκετό καιρό, τα πράγματα άρχισαν να παίρνουν άλλη τροπή καθώς ο βασιλιάς τη ποπ μεγάλωνε.


«Γνώριζα τον Μάικλ από τότε που ήταν 13 ή 14 χρονών» σημειώνει ο Έλτον Τζον στην βιογραφία του. «Ήταν το πιο αξιολάτρευτο παιδί που μπορούσε κανείς να φανταστεί. Αλλά κάποια στιγμή, άρχισε να απομακρύνεται από τον κόσμο και μακριά από την πραγματικότητα όπως έκανε ο Έλβις Πρίσλεϊ.»


«Ένας θεός ξέρει τι συνέβαινε στο κεφάλι του και ένας θεός ξέρει με τι φάρμακα τον είχαν μπουκώσει. Όταν τον είδα ξανά μέσα στα επόμενα χρόνια σκέφτηκα ότι ο κακόμοιρος είχε χάσει εντελώς το μυαλό του. Και δεν το εννοώ αυτό με ελαφριά διάθεση. Ήταν πραγματικά ψυχικά ασθενής και ήταν ενοχλητικό να είναι βρίσκομαι κοντά του» είπε και πρόσθεσε ότι «ήταν πραγματικά λυπηρό»


Στη συνέχεια ο Έλτον Τζον περιέγραψε μία σκηνή από ένα πάρτι που έκανε κάποτε στο οποίο ήταν καλεσμένος και ο Μάικλ Τζάκσον. Όπως είπε, ο Τζάκσον δεν μπορούσε να φάει τίποτα και έφυγε από το τραπέζι. Λίγο αργότερα βρέθηκε να είναι στο σπίτι της οικονόμου του η οποία είχε ένα γιο 11 χρονών. «Για οποιοδήποτε λόγο, ο Μάικλ φαινόταν ότι δεν άντεχε την παρέα των ενήλικων» σημείωσε ο Έλτον Τζον.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM