Η Ρόμπιν Κρόφορντ, στενή φίλη της Γουίτνεϊ Χιούστον αποκαλύπτει: Είχαμε ερωτική σχέση

Η Ρόμπιν Κρόφορντ, στενή φίλη της Γουίτνεϊ Χιούστον αποκαλύπτει: Είχαμε ερωτική σχέση Facebook Twitter
0

Νέες λεπτομέρειες για την φημολογούμενη σχέση της Γουίτνεϊ Χιούστον με την στενή της φίλη, Ρόμπιν Κρόφορντ, φέρνει στο φως το βιβλίο «A Song For You: My Life With Whitney Houston».

Σε αποσπάσματα του βιβλίου, που περιλαμβάνει απομνημονεύματα της Κρόφορντ και δημοσίευσε το περιοδικό People, η ίδια μιλά ανοιχτά για την τραγουδίστρια και αποκαλύπτει πως οι δυο τους είχαν ερωτικές σχέσεις στις αρχές της δεκαετίες του '80, κάτι που παραδέχεται για πρώτη φορά.

«Θέλαμε να είμαστε μαζί, και αυτό σημαίνει μόνο οι δυο μας», γράφει ο Κρόφορντ στο βιβλίο, προσθέτοντας πως ήταν η Γουίτνεϊ Χιούστον εκείνη που έληξε το σεξουαλικό κομμάτι της σχέσης τους 1982. 

«Είπε πως δεν πρέπει να βρισκόμαστε πλέον ερωτικά, επειδή αυτό θα έκανε το ταξίδι μας ακόμη πιο δύσκολο», λέει η Κρόφορντ, σημειώνοντας πως η Χιούστον τής έκανε δώρο μια Βίβλο, όταν της το ανακοίνωσε. «Είπε πως αν κόσμος μάθαινε για εμάς, θα το χρησιμοποιούσαν εναντίον μας και έτσι γινόταν στη δεκαετία του'80», εξηγεί.

Η Ρόμπιν Κρόφορντ, στενή φίλη της Γουίτνεϊ Χιούστον αποκαλύπτει: Είχαμε ερωτική σχέση Facebook Twitter
H Whitney Houston με την Robyn Crawford.

Η Ρόμπιν Κρόφορντ προσθέτει πως η μητέρα της Γουίτνεϊ, Σίσι Χιούστον, δεν συμφωνούσε με τον δεσμό τους. «Η Γουίτνεϊ μού είπε πως η μητέρα της είπε ότι δεν ήταν φυσιολογικό για δυο γυναίκες να είναι τόσο κοντά, αλλά ήμασταν όντως πολύ κοντά».

Επίσης σημειώνει πως με την τραγουδίστρια «δεν μιλήσαμε ποτέ για ταμπέλες», αλλά όπως γράφει, «η Γουίτνεϊ ήξερε πως την αγαπούσα και εγώ με αγαπούσε. Πραγματικά ήμασταν τα πάντα η μια για την άλλη. Ορκιστήκαμε να αλληλοϋποστηριζόμαστε πάντα», σημειώνει.

Η Κρόφορντ ήταν 19 ετών όταν γνώρισε την 17χρονη Γουίτνεϊ. «Εκείνο το πρώτο καλοκαίρι που γνωριστήκαμε, ήταν η πρώτη φορά που ενώθηκαν τα χείλη μας και ήταν υπέροχο. Λίγο μετά από αυτό, περάσαμε τη νύχτα μαζί», λέει η ίδια, τονίζοντας πως η σχέση τους δεν ήταν κάτι «προγραμματισμένο».

Η Ρόμπιν Κρόφορντ, στενή φίλη της Γουίτνεϊ Χιούστον αποκαλύπτει: Είχαμε ερωτική σχέση Facebook Twitter
Η Robyn Crawford ήταν 19 ετών όταν γνώρισε την 17χρονη Whitney.

Παρόλο που αυτή είναι η πρώτη φορά που η Κρόφορντ μιλά ανοιχτά για την φημολογούμενη ερωτική σχέση της με την Χιούστον, δεν είναι το μοναδικό άτομο από το περιβάλλον της τραγουδίστριας που αποκαλύπτει κάτι σχετικό.

Η κουνιάδα της Γουίτνεϊ, Πατ Χιούστον μίλησε για το βιβλίο της Κρόφορντ πριν από ένα μήνα, σχολιάζοντας πως έχει κάθε δικαίωμα να πει την ιστορία της. «Αν θέλει να γράψει ένα βιβλίο, ποιος ξέρει τι αφορά; Είναι η ιστορία της. Δεν μπορείς να της το απαγορεύσεις. Είχε σχέση μαζί της, οπότε ό,τι είδους και αν ήταν, αποφάσισε να γράψει βιβλίο, μπορεί να το κάνει», είπε η Πατ.

Η Ρόμπιν Κρόφορντ, στενή φίλη της Γουίτνεϊ Χιούστον αποκαλύπτει: Είχαμε ερωτική σχέση Facebook Twitter
H Whitney Houston με τον Bobby Brown και την κόρη τους Bobby Christina στο Μπέβερλι Χιλς.

Για ερωτικές σχέσεις μεταξύ Κρόφορντ και Χιούστον είχε κάνει λόγο και ο πρώην σύζυγος της τραγουδίστριας, Μπόμπι Μπράουν, στο βιβλίο του «Every Little Step: My Story». «Νιώθω πραγματικά πως αν η Ρόμπιν γινόταν αποδεκτή από την οικογένεια της Γουίτνεϊ, θα ήταν ακόμη ζωντανή. Δεν είχε πια στενούς φίλους κοντά της», είπε ο ίδιος. 

Το 2013 η μητέρα της Γουίτνεϊ είχε πει σε εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ πως θα είχε «μεγάλο πρόβλημα» αν η κόρη της ήταν γκέι.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Μουσική / Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Cycladic Identity», ιστορίες και παραμύθια του νησιού, οι μελωδιές Τζιωτών μουσικών, η προφορική παράδοση και η μυθολογία συγκεντρώθηκαν σε μια σειρά podcast που θα μπορεί κάθε επισκέπτης της Κέας να ακούσει ενώ περιηγείται σε πλατείες, μονοπάτια, παραλίες, στα δρομάκια της Ιουλίδας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Πολιτισμός / The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και το τριπλό sold out του πρότζεκτ «The Artaud Diptych» την περασμένη άνοιξη στο THE TANK THEATER της Νέας Υόρκης, η διεθνής Ελληνίδα σκηνοθέτις Ιόλη Ανδρεάδη επιστρέφει με νέα παράσταση τον προσεχή Μάιο στο φημισμένο θέατρο του Μανχάταν, σκηνοθετώντας για πέμπτη συνεχή σεζόν στη σημαντικότερη θεατρική πόλη του κόσμου.
NEWSROOM
«Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»

Πολιτισμός / «Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»: Η νέα μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca, και συγκεκριμένα στο τμήμα “Escape from Tribeca” που φιλοξενεί τις πιο ιδιαίτερες και αταξινόμητες δουλειές δημιουργών απ’ όλο τον κόσμο, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ.
NEWSROOM
Γιορτή Βιβλίου 2024

Πολιτισμός / Η γιορτή Βιβλίου επιστρέφει στο Μουσείο Μπενάκη

Το bazaar βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 26 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στο ισόγειο του κτιρίου Πειραιώς 138, μαζί με παρουσιάσεις βιβλίων και δωρεάν ξεναγήσεις στις εκθέσεις. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.
NEWSROOM
Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει.

Πολιτισμός / Ένα οργιαστικό ανοιξιάτικο σκηνικό από την Ελένη Κανελλοπούλου στη Βιτρίνα της Κριεζώτου

Tην Πέμπτη 18 Απριλίου στις 19:00, το Πωλητήριο της Πινακοθήκης Γκίκα παρουσιάζει τριαντάφυλλα, παπαρούνες και λεμόνια που μπλέκουν με φυλλώματα πάνω στον πηλό στο πλαίσιο της σειράς παρουσιάσεων «Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει».
NEWSROOM