Μία drag queen γράφει και αφηγείται παραμύθια σε παιδιά

0

Η "Nightbus" είναι μία drag καλλιτέχνης που εκτός από τις εμφανίσεις της live show στο Λίβερπουλ συμμετέχει σε προγράμματα αφήγησης παραμυθιών σε μικρά παιδιά. 

Σε κάποιους, όλο αυτό μπορεί να φαίνεται παράξενο ή ακόμη και ακατάλληλο, όμως, είναι ο τρόπος της LGBT+ εκεί να εκπαιδεύσει παιδιά και γονείς στη διαφορετικότητα. 

Εδώ και αρκετό καιρό, και στις ΗΠΑ υπάρχει η ώρα της Drag ανάγνωσης σε βιβλιοθήκες αρκετών πολιτειών και στόχος είναι τα παιδιά από μικρή ηλικία να μάθουν να αποδέχονται και να αγκαλιάζουν ανθρώπους απ' όλες τις φυλές, τα φύλα και τους σεξουαλικούς προσανατολισμούς. 

Όπως αποκαλύπτει η Nightbus υπάρχει θερμή ανταπόκριση, όπως φυσικά υπάρχουν και αντιδράσεις. Ωστόσο, στην πλειονότητά τους -και μετά τις ομοφοβικές και ρατσιστικές επιθέσεις των τελευταίων χρόνων- οι περισσότεροι νέοι γονείς απαιτούν τα παιδιά τους να μεγαλώσουν σε κλίμα ασφάλειας και αποδοχής της διαφορετικότητας. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Στο Κάιρο αντιπροσωπεία της Χαμάς - Προσδοκίες για κατάπαυση πυρός και απελευθέρωση ομήρων

Διεθνή / Γάζα: Στο Κάιρο αντιπροσωπεία της Χαμάς - Προσδοκίες για κατάπαυση πυρός και απελευθέρωση ομήρων

Το Ισραήλ έχει δώσει προθεσμία μίας εβδομάδας για να συμφωνηθεί κατάπαυση του πυρός και ανταλλαγή αιχμαλώτων, απειλώντας ότι σε αντίθετη περίπτωση θα εξαπολύσει χερσαία εισβολή στη Ράφα
NEWSROOM
Ντέιβιντ Κάμερον: Η Ουκρανία έχει δικαίωμα να πλήξει ρωσικό έδαφος με βρετανικά όπλα

Διεθνή / Ντέιβιντ Κάμερον: Η Ουκρανία έχει δικαίωμα να πλήξει ρωσικό έδαφος με βρετανικά όπλα

Ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών επισκέφθηκε την Πέμπτη το Κίεβο και επιβεβαίωσε στον πρόεδρο Ζελένσκι την αδιαμφισβήτητη στήριξη της χώρας του στην Ουκρανία - 3 δισ. λίρες η ετήσια στρατιωτική βοήθεια της Βρετανίας προς την Ουκρανία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ