«Μην φιλάτε τις αγελάδες»: Η Αυστρία προειδοποιεί για το Cow Kiss Challenge που έγινε viral

«Μην φιλάτε τις αγελάδες»: Η Αυστρία προειδοποιεί για το Cow Kiss Challenge που έγινε viral Facebook Twitter
0

Η κυβέρνηση της Αυστρίας εξέδωσε αυστηρή προειδοποίηση σχετικά με το «Cow Kiss Challenge», την νέα viral πρόκληση στο διαδίκτυο που καλεί τον κόσμο να φιλήσει -με γλώσσα ή χωρίς- μια αγελάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Το «KuhKussChallenge» ξεκίνησε πριν μερικές ημέρες μέσω μιας ελβετικής εφαρμογής, που ονομάζεται Castl, και ενθαρρύνει του χρήστες στην Ελβετία και άλλες γερμανόφωνες χώρες να δώσουν σε αγελάδες φιλιά με ή χωρίς γλώσσα, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.


Η υπουργός Γεωργίας της Αυστρίας, Elisabeth Köstinger, έκανε λόγο για μια πολύ επικίνδυνη πρωτοβουλία. «Τα βοσκοτόπια και τα λιβάδια δεν είναι ζωολογικοί κήποι. Ενέργειες όπως αυτής θα μπορούσαν να έχουν πολύ σοβαρές συνέπειες», ανέφερε σε δήλωσή της, προειδοποιώντας πως οι αγελάδες μπορεί να γίνουν πολύ επιθετικές όταν υπερασπίζονται τα μοσχαράκια τους.

Η διατήρηση μιας ισορροπίας ανάμεσα στις δραστηριότητες των τουριστών και την ζωή των κτηνοτρόφων βοοειδών στις ορεινές περιοχές συνιστά ευαίσθητο θέμα στην χώρα, καθώς αμφότεροι ενισχύουν την εγχώρια οικονομία. Η αυστριακή κυβέρνηση, προσπαθώντας να προλάβει δυσάρεστα περιστατικά, έχει εκδώσει μάλιστα εγχειρίδιο οδηγιών προς πεζοπόρους και ορειβάτες, συνιστώντας τους να αποφεύγουν τα κοπάδια με αγελάδες όταν είναι δυνατόν.

 
 

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανία: Επαναφορά της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας ζητά το CDU

Διεθνή / Γερμανία: Επαναφορά της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας ζητά το CDU

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει μέχρι τώρα απορρίψει το ενδεχόμενο επαναφοράς της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας, ωστόσο ο υπουργός 'Αμυνας Μπόρις Πιστόριους τάχθηκε πρόσφατα υπέρ της επανεισαγωγής της
NEWSROOM
Οι single γυναίκες αγοράζουν πιο εύκολα σπίτι από τους single άνδρες- Γιατί συμβαίνει αυτό

Διεθνή / Οι single γυναίκες αγοράζουν πιο εύκολα σπίτι από τους single άνδρες- Γιατί συμβαίνει αυτό

Δημοσίευμα του The Hill ερευνά το γεγονός ότι οι single γυναίκες στις ΗΠΑ αποκτούν κατοικία με περισσότερη ευκολία από τους single άνδρες, παρά το μισθολογικό χάσμα ανάμεσα στα δύο φύλα
NEWSROOM
IDF για Ράφα: «Θα συνεχίσουμε να επιχειρούμε και να εξαλείφουμε κάθε απειλή κατά των Ισραηλινών πολιτών»

Διεθνή / IDF για Ράφα: «Θα συνεχίσουμε να επιχειρούμε και να εξαλείφουμε κάθε απειλή κατά των Ισραηλινών πολιτών»

Ο ισραηλινός στρατός υποστηρίζει ότι «4 όλμοι εκτοξεύθηκαν από την περιοχή της Ράφα προς το ισραηλινό έδαφος, μετά τις σειρήνες που ήχησαν στην περιοχή Κερέμ Σαλόμ»
NEWSROOM
«Κλάδος ελαίας» από τον πρίγκιπα Χάρι στη βασιλική οικογένεια, χωρίς ανταπόκριση

Διεθνή / «Κλάδος ελαίας» από τον πρίγκιπα Χάρι στη βασιλική οικογένεια, χωρίς ανταπόκριση

Κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν θα παραβρεθεί στην εκδήλωση του πρίγκιπα Χάρι για τους Αγώνες Invictus Games - Θα συναντηθεί ο βασιλιάς Κάρολος με τον μικρότερο γιο του;
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ