Ξυλοκόπησαν άγρια ζευγάρι λεσβιών - Αρνήθηκαν να φιληθούν και τις χτύπησαν 4 άντρες στο Λονδίνο

Ξυλοκόπησαν άγρια ζευγάρι λεσβιών - Αρνήθηκαν να φιληθούν και τις χτύπησαν 4 άντρες στο Λονδίνο Facebook Twitter
7

Ένα ζευγάρι λεσβιών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο πρόσωπο, μετά από επίθεση ομάδας ανδρών που καταγγέλλει πως δέχθηκε σε νυχτερινό λεωφορείο στο Λονδίνο. 

Η επίθεση σημειώθηκε όταν το ζευγάρι αρνήθηκε να φιληθεί μπροστά τους. Η Melania Geymonat, μια 28χρονη αεροσυνοδός από την Ουρουγουάη, ανέβασε στο Facebook μια φωτογραφία στην οποία εκείνη και η φίλη της, Chris, φαίνονται αιμόφυρτες. Οι δύο γυναίκες επέστρεφαν στο σπίτι τους στο Κάμντεν Τάουν μετά από ραντεβού τις πρώτες πρωινές ώρες της 30ης Μαΐου όταν τους επιτέθηκαν οι τέσσερις άνδρες. «Ανεβήκαμε στον επάνω όροφο [του λεωφορείου] και κάτσαμε στις μπροστινές θέσεις. Πρέπει να φιληθήκαμε ή κάτι τέτοιο, γιατί αυτοί οι τύποι ήρθαν από πίσω μας. Δεν θυμάμαι αν ήταν ήδη εκεί ή ήρθαν μετά από εμάς», ανέφερε η Melania Geymonat. Οι άνδρες ζήτησαν από το ζευγάρι να φιληθεί μπροστά τους, τις παρενόχλησαν, και πέταξαν νομίσματα εναντίον των δύο γυναικών. «Περιέγραψαν διάφορες σεξουαλικές στάσεις, η λέξη "ψαλίδια" έχει καρφωθεί στο μυαλό μου», ανέφερε η Melania Geymonat.

Η ίδια αναφέρει πως στον πάνω όροφο του νυχτερινού λεωφορείου ήταν μόνο εκείνες και οι άνδρες. «Σε μία προσπάθεια να κατευναστούν τα πράγματα ξεκίνησα να κάνω αστεία. Νόμιζα πως αυτό θα τους κάνει να φύγουν. Η Chris προσποιήθηκε ότι είναι άρρωστη, αλλά εξακολούθησαν να μας παρενοχλούν, να μας πετούν νομίσματα και να παθιάζονται περισσότερο», ανέφερε η Melania Geymonat καταγγέλλοντας ότι το επόμενο πράγμα που θυμάται είναι την Chris να τσακώνεται στη μέση του λεωφορείου με τους άνδρες. Όταν εκείνη πήγε προς το σημείο είδε τη φίλη της να αιμορραγεί καθώς τρεις από τους άνδρες την χτύπησαν. «Το επόμενο που ξέρω είναι ότι χτυπήθηκα. Ζαλίστηκα στη θέα του αίματος και έπεσα πίσω. Δεν θυμάμαι αν έχασα τις αισθήσεις μου ή όχι». 

H γυναίκα ανέφερε ότι δεν κατάφερε να επιστέψει στη δουλειά της, ωστόσο αυτό που την εξοργίζει είναι ότι η βία έχει γίνει κάτι το σύνηθες. «Κουράστηκα να αντιμετωπίζομαι ως ένα σεξουαλικό αντικείμενο, να θεωρώ τέτοιες συμπεριφορές ως φυσιολογικές και τους γκέι φίλους μου να κακοποιούνται απλά επειδή», ανέφερε προσθέτοντας ότι «πρέπει να υπομένουμε λεκτική κακοποίηση, σοβινιστική, μισογυνιστική και ομοφοβική βία καθώς, όταν δεν σηκώνουμε το ανάστημά μας, συμβαίνουν πράγματα όπως αυτό».  

Η αστυνομία ψάχνει για μάρτυρες 

Από την πλευρά της η αστυνομία αναζητάει μάρτυρες και πληροφορίες για την επίθεση. «Κάθονταν στον επάνω όροφο του λεωφορείου όταν τις προσέγγισε μια ομάδα τεσσάρων ανδρών που έκανε άσεμνα και ομοφοβικά σχόλια εναντίον τους. Επιτέθηκαν και χτύπησαν τις γυναίκες αρκετές φορές μέχρι που έφυγαν τρέχοντας από το λεωφορείο. Ένα τηλέφωνο και μια τσάντα κλάπηκαν κατά την επίθεση», αναφέρεται στην έκκληση. 

Την είδηση έχει σχολίασε με οργή και ο δήμαρχος Λονδίνου Σάντικ Χαν ο οποίος κάνει λόγο για μισογυνιστική, ρατσιστική επίθεση που δεν γίνεται ανεκτή στην πόλη του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι επιθέσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Βρετανίας διπλασιάστηκαν κατά την τελευταία πενταετία, ενώ το Pink News ανέφερε ότι τα εγκλήματα υποκινούμενα από ομοφοβικό μίσος στο Λονδίνο έχουν διπλασιαστεί από την αρχή της χρονιάς. Στις Αρχές καταγγέλθηκαν 243 περιστατικά τον Απρίλιο το 2019, αριθμός που ξεπέρασε τον αριθμό καταγγελιών που είχε καταγραφεί τον Ιούλιο του 2018. 

Με πληροφορίες από ΒΒC

Διεθνή
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Τα λεωφορεία του Λονδίνου αλλά και άλλων πόλεων έχουν κάμερες τόσο επάνω όσο και κάτω. Ο οδηγός έχει μονίμως τον νου του για να μη γίνονται έκτροπα και οφείλει να σταματήσει το όχημα και να δει τι συμβαίνει και σε περίπτωση παρενόχλησης ή κακοποίησης τηλεφωνεί άμεσα στην αστυνομία. Το λεωφορείο ήταν άδειο, επάνω τουλάχιστον, γιατί αλλιώς δε θα έψαχναν για μάρτυρες. Η κάμερα γράφει ασταμάτητα δε. Τι από όλα αυτά δεν έγινε γαμώτο και κακοποιήθηκαν οι γυναίκες;
Μήπως στην περίπτωση του οδηγού υπερίσχυσε το "ου μπλέξεις" και το "κοίτα τη δουλίτσα σου" ;Οπότε και αποδεικνύεται ότι δεν είναι κατάλληλος γι' αυτήν την δουλειά η οποία δεν συνίσταται μόνον στο να στρίβεις το τιμόνι...
Οι γυναίκες ξυλοφορτώθηκαν επειδή δεν έκαναν τακτική υποχώρηση, επειδή δεν έφυγαν τρέχοντας (για να ζητήσουν βοήθεια απ' τον οδηγό ή απ' άλλους επιβάτες -αν υπήρχαν- κάτω). Ένα ξυλοφορτωμα μπορεί να γίνει σε χρόνο dt κι ο οδηγός, όπως και κάθε bystander, ακόμη κι αν δεν φοβηθεί, ακόμη κι αν δεν πει "ας μην μπλέξω", συνήθως χρειάζεται κάποιο χρόνο για να επεξεργαστεί τι συμβαίνει και γιατί συμβαίνει, ενώ με μία γροθιά μπορείς να σπάσεις την μύτη του άλλου (που δεν είναι και το χειρότερο σενάριο). Ο οδηγός, πολύ απλά, μπορεί να μην πρόλαβε να αντιδράσει. Δεν νομίζω πως το θέμα μας είναι ο οδηγός και οι κάμερες. (Επίσης η ευθύνη του να μεταφέρεις με οδική ασφάλεια τους επιβάτες σου, ως οδηγός, και δη δύσκολες ώρες, δεν είναι αμελητέα θα έλεγα).
Λαμπρά.Δεν πειράζουμε τις λεσβίες *φτάνει* να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις μας και να μην σηκώνουν ανάστημα."η λέξη "ψαλίδια" έχει καρφωθεί στο μυαλό μου"προφανώς εννοεί το "scissoring" …αυτό το πράγμα που δείχνουν οι τσόντες που καταναλώνει το μέσο str8 ανδρικό πόλολο με την οκά και που καθόλου ΔΕΝ συνηθίζουν να ΚΑΝΟΥΝ οι real life λεσβίες. Όταν, βέβαια, είσαι ένα ανεγκέφαλο, τοξικό, μισογυνιστικό, ομοφοβικό και βίαιο ΣΚΟΥΠΙΔΙ αυτά είναι λεπτομέρειες.