Συγκίνηση για τον σκύλο που καθόταν μόνος του μέσα σε λεωφορείο - Αναζητούν τον ιδιοκτήτη

Συγκίνηση για τον σκύλο που καθόταν μόνος του μέσα σε λεωφορείο - Αναζητούν τον ιδιοκτήτη Facebook Twitter
0

Καινούργιο σπίτι κατάφερε να βρει ο σκύλος που καθόταν μόνος μέσα σε ένα λεωφορείο, καθώς η φωτογραφία του συγκίνησε χιλιάδες κόσμου που έσπευσαν να την κοινοποιήσουν. 

Η Τζέμα Μπάρτον φωτογράφησε τον μελαγχολικό σκύλο και δημοσίευσε το στιγμιότυπο στο Facebook της, συγκεντρώνοντας χιλιάδες σχόλια ενώ την εικόνα αναπαρήγαγαν και πολλά μέσα ενημέρωσης.

Ο σκύλος, που είναι θηλυκός, μεταφέρθηκε σε ένα καταφύγιο ζώων όπου πήρε το όνομα Όλιβ, από τον χαρακτήρα στην σειρά «On The Buses» της δεκαετίας του '70. Οι ιδιοκτήτες της Όλιβ δεν εμφανίστηκαν ποτέ, οπότε το καταφύγιο αποφάσισε να της βρει καινούργιο σπίτι.

Η ιστορία της Όλιβ έγινε γνωστή την περασμένη εβδομάδα όταν κυκλοφόρησε πως ένας σκύλος ανέβηκε, εντελώς μόνος του, σε ένα λεωφορείο στο Bierley Lane του Μπράντφορντ. 

Η Τζέμα λέει πως αφού μπήκε στο λεωφορείο η Όλιβ «έδειχνε σαν να ήταν λυπημένη επειδή ήταν πολύ ήσυχη και μύριζε τριγύρω σαν να έψαχνε κάποιον». 

Οι υπόλοιποι επιβάτες κράτησαν την Όλιβ μέσα στο λεωφορείο, εμποδίζοντάς την να κατέβει, επειδή ανησύχησαν μήπως την χτυπήσει αυτοκίνητο. 

Η υπεύθυνη του καταφυγίου ζώων είπε πως «πολύς κόσμος» επικοινώνησε για την Όλιβ, η οποία θα πάει σε καινούργιο σπίτι «πολύ σύντομα». «Θα υπάρξει μόνο ένας τυχερός από τον κατακλυσμό τηλεφωνημάτων αλλά αν όντως όλοι τους μιλούν σοβαρά σχετικά με το να προσφέρουν ένα καλό σπίτι σε έναν σκύλο, τότε θα πρέπει να επισκεφτούν ένα από τα υπόλοιπα καταφύγιο στο Γιορκσάιρ και να πάρουν έναν άλλο σκύλο», είπε η Ντενίς Μπολ. 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM