Βούτηξε σε παγωμένη λίμνη για να σώσει κουτάβι κλεισμένο σε κλουβί - Τώρα θέλει να το υιοθετήσει

Βούτηξε σε παγωμένη λίμνη για να σώσει κουτάβι κλεισμένο σε κλουβί - Τώρα θέλει να το υιοθετήσει Facebook Twitter
2

Ένα κουτάβι κλεισμένο μέσα σε ένα κλουβί που βρέθηκε σε μία λίμνη του Ιλινόι σώθηκε όταν ένας άνδρας βούτηξε στα παγωμένα νερά για να το σώσει. 

Η Dory, όπως ονομάστηκε το κουτάβι, ήταν μέσα σε ένα κλουβί όταν ένας άνδρας, ο Bryant Fritz, βούτηξε για να τη σώσει. Το κουτάβι θα παραμείνει στις αρμόδιες υπηρεσίες μέχρι να ολοκληρωθεί η αστυνομική έρευνα που διεξάγεται για το συμβάν. Μόλις διατεθεί για υιοθεσία ο Bryant Fritz λέει πως θέλει να πάρει το ζώο σπίτι του καθώς ο δικός του σκύλος πέθανε πρόσφατα. «Είμαι τόσο χαρούμενος που τα κατάφερε», δήλωσε στο CNN. 

O Bryant Fritz, καθηγητής στο επάγγελμα, ανέφερε ότι όταν είδε το κουτάβι στο νερό κανείς δεν ήταν στην περιοχή. Έβγαλε τη μπλούζα του και βούτηξε. «Σκέφτηκα να φωνάξω κάποιον αλλά δεν ήξερα αν είχε ακόμα πέντε ή δέκα λεπτά ζωής», είπε. «Απλά δεν το ήξερα». 

Βούτηξε σε παγωμένη λίμνη για να σώσει κουτάβι κλεισμένο σε κλουβί - Τώρα θέλει να το υιοθετήσει Facebook Twitter

Ο Bryant Fritz έβαλε το κουτάβι στο αυτοκίνητό του, το τύλιξε με μία κουβέρτα και το μετέφερε στο πλησιέστερο νοσοκομείο ζώων. Σύμφωνα με το Veterinary Teaching Hospital του πανεπιστημίου του Ιλινόι όταν το ζώο έφθασε εκεί ήταν τόσο παγωμένο που τα θερμόμετρα αδυνατούσαν να προσδιορίσουν τη θερμοκρασία του. Παράλληλα έφερε τραύματα που δεν σχετίζονται με την παραμονή του στη λίμνη. 

Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Αναφορικά με την προσφώνηση "Σκυλι" που εγινε στον Μιχαλιακο σημερα απο την μητερα του Φυσσα, οπου εδω εχουμε καθαρη προσβολή στο προσωπο του συγκεκριμενου ειδος ζωου, τον Σκύλο! ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΑΡΑΒΑΡΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΠΩΣ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΚΥΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΕΠΡΑΤΕ! Αρα δεν επιτρεπεται να χρησημοποιειται καμμια ονομασια ζωου ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΣΚΥΛΟΣ που να συνδεεται με υβριστική εννοια!! ΜΟΝΟ Ο ΑΝ.....ΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!