Ερντογάν: Αναξιόπιστος ο Χάφταρ, βομβαρδίζει ακόμη την Τρίπολη

Ερντογάν: Αναξιόπιστος ο Χάφταρ, βομβαρδίζει ακόμη την Τρίπολη Facebook Twitter
Αναξιόπιστο αποκάλεσε ο Ερντογάν τον Χάφταρ (Πηγή φωτό: EPA)
0

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χαρακτήρισε αναξιόπιστο τον Χαλίφα Χάφταρ, κατηγορώντας τον ότι συνεχίζει να σφυροκοπά την Τρίπολη, παρά την επικείμενη διάσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη.


«Συνέχιζαν να βομβαρδίζουν τη Λιβύη χθες», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος, κατηγορώντας τον στρατάρχη για τη στάση του. Ο Ερντογάν θα δώσει το παρών στη διάσκεψη που θα γίνει την Κυριακή στο Βερολίνο, με στόχο την εξεύρεση λύσης, προκειμένου να τερματιστεί ο εμφύλιος στη Λιβύη. Στο τραπέζι των συζητήσεων θα καθίσει και ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.

Ο Ερντογάν είχε επιτεθεί ξανά πριν από λίγα 24ωρα στον Χάφταρ, έπειτα από την αποχώρησή του από τη Μόσχα χωρίς να επιτευχθεί συμφωνία για κατάπαυση του πυρός στη Λιβύη. Μάλιστα τότε ο Τούρκος πρόεδρος είχε δηλώσει ότι η Άγκυρα μπορεί να δώσει στον Χάφταρ το μάθημα που του αξίζει, αν επιτεθεί ξανά.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM