Ο Σβαρτσενέγκερ και τα γαϊδουράκια του μένουν σπίτι και στέλνουν μήνυμα κατά του κορωνοϊού

Ο Σβαρτσενέγκερ και τα γαϊδουράκια του μένουν σπίτι και στέλνουν μήνυμα κατά του κορωνοϊού Facebook Twitter
0

Μπορεί να πέρασαν εννέα χρόνια από τότε που Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ ήταν κυβερνήτης της Καλιφόρνια, ωστόσο, ο ίδιος παραμένει ενεργός πολίτης και δίνει μία σημαντική συμβουλή, μαζί με τα δύο γαϊδουράκια του, στα 40 εκατομμύρια κατοίκους της πολιτείας εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού: «Μην είσαι κόπανος, μείνε στο σπίτι».

Ο 72χρονος πρώην σταρ του Χόλιγουντ έχει αναδειχτεί στην Καλιφόρνια σε σημαντική μορφή στη μάχη κατά της πανδημίας, συμβουλεύοντας, εμπνέοντας, προσφέροντας δωρεές εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων, συγκεντρώνοντας χρήματα και επαναλαμβάνοντας σε κάθε ευκαιρία την αναγκαιότητα της παραμονής στο σπίτι. Ο ίδιος έχει επιστρατεύσει τα γαϊδουράκια του, Λούλου και Ουίσκι και το σκύλο του Τσέρι, στην εκστρατεία αυτή και οι αναρτήσεις του μαζί τους συζητιούνται ευρέως όσο η εξάπλωση του ιού στις ΗΠΑ γίνεται κάθε μέρα και τρομακτικότερη.

 

Τον Μάρτιο, ένα βίντεό του στο Twitter όπου εμφανιζόταν να τρώει στο τραπέζι του σαλονιού του μαζί με τα δύο του γαϊδουράκια, προτρέποντας τον κόσμο να μείνει μέσα, έκανε πάνω από 14 εκατομμύρια views στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


«Προσπαθώντας να διδάξω τη Λούλου κοινωνική αποστασιοποίηση», «Μείνετε σπίτι, μείνετε φιτ. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε τον ιό, όμως μπορούμε να ελέγξουμε τη φυσική μας κατάσταση», «οι Whiskey and Lulu χρειάζονται επίσης άσκηση» μερικά από τα μηνύματα που συνοδεύουν τα βίντεο με τα γαϊδουράκια του.



«Μετά τα 65 δεν επιτρέπεται να βγεις από το σπίτι. Οπότε δεν βγαίνουμε. Δεν πηγαίνουμε σε εστιατόρια. Δεν κάνουμε τίποτα τέτοιο πια. Απλώς τρώμε σπίτι με τη Ουίσκι και τη Λούλου. Και περνάμε καλά» είχε πει σε βίντεο του Μαρτίου, επιμένοντας διαρκώς στην ανάγκη παραμονής στο σπίτι, άσκησης, ενασχόλησης με όσα και όσους αγαπάμε.

Τώρα, ο Σβατζενέγκερ απευθύνεται στα 20 εκατομμύρια των follower στο Instagram για την προώθηση των Τ-shirts με την εικόνα των γαϊδουριών του και το μήνυμα τού Μείνετε Σπίτι, χρήματα που θα αποδοθούν εξ ολοκλήρου σε οικογένειες οικονομικά ευπαθείς που έχουν πληγεί από την κρίση του κορωνοϊού.

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ