Το Burger King γιορτάζει από τώρα τα Χριστούγεννα- Βιάζεται να «φύγει» το δύσκολο 2020

Το Burger King γιορτάζει από τώρα τα Χριστούγεννα- Βιάζεται να «φύγει» το δύσκολο 2020 Facebook Twitter
0

Το 2020 έως τώρα έχει αποδειχθεί μια- τουλάχιστον- δύσκολη χρονιά. Για αυτό το Burger King βιάζεται να αποχαιρετίσει αυτό τον χρόνο και μπήκε σε κλίμα Χριστουγέννων.

Εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού ο κόσμος δεν πρόκειται να ξεχάσει- ή δεν θα θέλει να θυμάται- το 2020. Στο Burger King αποφάσισαν να πάρουν τα... μέτρα τους και να αποχαιρετίσουν πρόωρα τη χρονιά. Έτσι, η αλυσίδα των fast food δημοσίευσε ένα χριστουγεννιάτικο διαφημιστικό σποτ.

Στο βίντεο, ένα κατάστημα των Burger King είναι στολισμένο όπως προβλέπεται για τα Χριστούγεννα, με φωτάκια παντού, στεφάνια, στολισμένα δέντρα και ψεύτικο χιόνι, ενώ ακούγεται και η κατάλληλη μουσική υπόκρουση.

 

«Το 2020 υπήρξε μια δύσκολη χρονιά, για αυτό κάνουμε αυτό που μας αναλογεί για ολοκληρωθεί νωρίτερα», αναφέρει το βίντεο των Burger King. Το σποτ δόθηκε στη δημοσιότητα την προηγούμενη Πέμπτη, ενώ ένα υποκατάστημα της αλυσίδας στη νότια Φλόριντα ήταν εκείνο που απέκτησε για λίγες ημέρες χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα οχιάς

Διεθνή / Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα φιδιού

Η 40χρονη Βρετανίδα είχε πάει στην Κύπρο για να γιορτάσει τα γενέθλιά της - Ένα φίδι μήκους 1,5 μέτρου τη δάγκωσε στο πόδι την ώρα που ετοιμαζόταν να κάνει διαλογισμό
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
O Ο. Τζ. Σίμπσον πλήρωσε μαφιόζους για να δολοφονήσουν την πρώην σύζυγό του, ισχυρίζεται μάρτυρας «κλειδί»

Διεθνή / O Ο. Τζ. Σίμπσον πλήρωσε μαφιόζους για να δολοφονήσουν την πρώην σύζυγό του, ισχυρίζεται μάρτυρας «κλειδί»

Ο θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου έφυγε από τη ζωή στις 10 Απριλίου - Μετά τη διπλή δολοφονία ο μάρτυρας κατέθεσε στην αστυνομία αλλά αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις δικαστικές Αρχές, όταν δέχτηκε απειλές για τη ζωή του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ