Θες να γίνεις Chef ή Pastry Chef; Μπες σήμερα στον Κόσμο των Κορυφαίων!

Θες να γίνεις Chef ή Pastry Chef; Μπες σήμερα στον Κόσμο των Κορυφαίων!

Η LE MONDE δίνει σήμερα στους νέους τη δυνατότητα να μάθουν τα «μυστικά» του επαγγέλματος που τους ενδιαφέρει και να αποκτήσουν όλα τα εφόδια και τις γνώσεις για άμεση επαγγελματική καταξίωση.

Αν η σχέση σου με το φαγητό και το γλυκό ξεπερνά το όριο της διατροφής και εισέρχεται στο πεδίο του πάθους, της τέχνης και, τελικά, της καριέρας τότε μήπως ήρθε η ώρα να σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο να το σπουδάσεις;

 

Κι όταν πάρεις τελικά αυτή την τόσο σημαντική για το μέλλον σου απόφαση, δεν νοείται παρά να ενημερωθείς για όλες τις πιθανές επιλογές σου για σχολές προκειμένου να επιλέξεις την καλύτερη. Αν είσαι τυχερός, βέβαια, και η αναζήτησή σου μόλις ξεκίνησε θα χαρείς να μάθεις πως αυτός θα είναι και ο τελευταίος της σταθμός αφού η LE MONDE δίνει σήμερα στους επίδοξους chef και pastry chef τη δυνατότητα να μάθουν τα «μυστικά» του επαγγέλματος και να αποκτήσουν όλα τα εφόδια και τις γνώσεις για άμεση επαγγελματική καταξίωση!

 

Βλέπεις, κανείς δεν είναι καταλληλότερος από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE για να προετοιμάσει με τον καλύτερο τρόπο τους star chefs του μέλλοντος αφού ιδρύθηκε το 1996 από επαγγελματίες με πολύχρονη εμπειρία στις Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις και την Εκπαίδευση. Από τότε, μόνη αποστολή του είναι να προσφέρει άριστα εκπαιδευτικά προγράμματα στις ειδικότητες του τουρισμού ώστε οι απόφοιτοί του να αναγνωρίζονται ως κορυφαίοι επαγγελματίες στην Ελλάδα και διεθνώς, συμβάλλοντας έτσι στην αειφόρο τουριστική ανάπτυξη της χώρας μας.

 

Η επιτυχία είναι βέβαιη όταν επιλέγεις μια σχολή της οποίας το Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από ανθρώπους που συνδυάζουν πανεπιστημιακούς τίτλους σπουδών με εμπειρία στο χώρο της Εκπαίδευσης και μακροχρόνια παρουσία στον χώρο των Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Στον ίδιο τόνο, το διδακτικό προσωπικό τη LE MONDE διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και την εκπαίδευση, ώστε να παρέχει σπουδές υψηλού επιπέδου που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των τουριστικών επιχειρήσεων. 

 

Θες να γίνεις Chef ή Pastry Chef; Μπες σήμερα στον Κόσμο των Κορυφαίων!

 

Αρκετοί, μάλιστα, από αυτούς έχουν αξιόλογο συγγραφικό έργο στους τομείς του Τουρισμού, της Ξενοδοχειακής Διοίκησης, της Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης ενώ η διδακτική και επιστημονική τους συγκρότηση ενισχύεται από την πείρα που απέκτησαν ως στελέχη σε Ελληνικές και Πολυεθνικές Ξενοδοχειακές και Τουριστικές Επιχειρήσεις, σε εστιατόρια και caterings. Το εκπαιδευτικό προσωπικό του Ομίλου LE MONDE, ακούραστο και προσηλωμένο στον διδακτικό στόχο του, βρίσκεται κοντά στον σπουδαστή μας, διασφαλίζοντάς του ουσιαστική γνώση της Ξενοδοχειακής και Τουριστικής Διοίκησης καθώς και της Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης!

 

Επειδή όμως η άριστη εκπαιδευτική εμπειρία δεν αποδίδεται μονάχα στο διδακτικό προσωπικό, η LE MONDE στεγάζεται σε ένα νέο σύγχρονο κτήριο στο Μοσχάτο, με συνολικό εμβαδόν 5.500 m2, στο οποίο υπάρχουν υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, με πολυάριθμα εξειδικευμένα εργαστήρια Γαστρονομίας & Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής & Αρτοποιίας, Οινοχοΐας & Γευσιγνωσίας, Εστιατορικής, Πληροφορικής κ.ά. Επιπλέον οι φοιτητές έχουν στην διάθεσή τους μια πλήρη οργανωμένη βιβλιοθήκη με ελληνική και διεθνή βιβλιογραφία.

 

Έτσι, η εκπαίδευση που παρέχεται στους σπουδαστές της Σχολής συνδυάζει αρμονικά τη θεωρητική διδασκαλία με την εργαστηριακή παρακολούθηση. Τα μαθήματα είναι βασισμένα σε ειδική βιβλιογραφία υψηλού επιπέδου ενώ τα βιβλία, που συνιστούν αναπόσπαστο κομμάτι της οργανωμένης και μεθοδικής εκπαίδευσης, είναι εναρμονισμένα με τα διεθνή επαγγελματικά δεδομένα και τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.

 

 

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που πολλοί από τους πιο καταξιωμένους chefs & pastry chefs είναι απόφοιτοι της LE MONDE. Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE είναι το μοναδικό Ι.Ι.Ε.Κ. στην Ελλάδα μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (United Nations World Tourism Organization U.N.W.T.O)! Επίσης είναι μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), καθώς και του διεθνούς οργανισμού τουριστικής και ξενοδοχειακής εκπαίδευσης EUROCHRIE, ενώ τα προγράμματα του είναι πιστοποιημένα από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων.

 

Γι'αυτό, αν θέλεις κι εσύ να προετοιμαστείς για τον επαγγελματικό στίβο, από τους κορυφαίους των Τουριστικών, Ξενοδοχειακών και Γαστρονομικών Σπουδών, η καλύτερη επιλογή είναι αδιαμφισβήτητα ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE έτσι ώστε να λάβεις εξειδικευμένη εκπαίδευση, να αναδείξεις τις ικανότητες σου και να οικοδομήσεις ισχυρούς επαγγελματικούς δεσμούς που θα σου χαρίσουν επαγγελματική αποκατάσταση στις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου!

 

Μάθε τα πάντα για τον τομέα που σε ενδιαφέρει και δες τι μπορεί να προσφέρει η LE MONDE στο επαγγελματικό σου μέλλον με ένα κλικ στο www.lemonde.edu.gr!

Βρες ακόμα τη LE MONDE στο Instagram και το Facebook!

 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ