Πέτρα και Μέταλλο: Το κόσμημα γίνεται το πιο συναρπαστικό κομμάτι της εμφάνισής σου

Πέτρα και Μέταλλο: Το κόσμημα γίνεται το πιο συναρπαστικό κομμάτι της εμφάνισής σου

Η έννοια του handmade έχει κάνει το «Πέτρα και Μέταλλο» σημείο αναφοράς όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη

Το κόσμημα είναι μια ιδιαίτερη τέχνη που καταφέρνει, μέσα από δημιουργίες μικρού μεγέθους, να πει μια ιστορία που γράφεται στις λεπτομέρειες.

 

Περνώντας από τη Θεσσαλονίκη, το Πέτρα και Μέταλλο θα σε μαγνητίσει για τον τρόπο που γράφει αυτές τις ιστορίες με το δικό του, ξεχωριστό ύφος, προκαλώντας ένα μεγάλο δίλημμα για το ποιο να διαλέξεις. Ακόμα κι αν δεν είσαι φαν του είδους, εδώ το κόσμημα μετατρέπεται σε κομμάτι της μόδας που μπορεί να ορίσει το καθημερινό σου στυλ και αποκλείεται να μην υποκύψεις στην ομορφιά του. Ακούγεται συναρπαστικό; Αυτό ακριβώς συμβαίνει με κάθε χειροποίητο κόσμημα. Προσδίδει μια συναρπαστική εικόνα στην εμφάνισή σου.

 

Γιατί, όπως και να το κάνουμε, όταν πίσω από το κόσμημα υπάρχει η προσωπική φροντίδα του τεχνίτη, αυτό που φοράς είναι ξεχωριστό. Άλλωστε, η αυθεντική έννοια του handmade είναι που έχει κάνει το Πέτρα και Μέταλλο σημείο αναφοράς όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη, όπου θα το βρεις σε δύο διαφορετικά σημεία, αλλά και σε όλη την Ελλάδα μέσα από τη δυνατότητα αποστολής όπου κι αν βρίσκεσαι. Κι επειδή το κόσμημα μπορεί να γίνει μια προσωπική υπόθεση, το Πέτρα και Μέταλλο θα δημιουργήσει ακόμα κι αυτό που φαντάζεσαι ή που έχεις δει στην πιο custom εκδοχή του, φτιαγμένη μόνο για εσένα! Αν αυτό δεν είναι πολύτιμο, τότε τι;

 

Πέτρα και Μέταλλο: Το κόσμημα γίνεται το πιο συναρπαστικό κομμάτι της εμφάνισής σου

 

Θεσσαλονίκη: Κομνηνών 18, 2310 228311 / Τσιμισκή 47, 2310 257111, FΒ: Petra + Metallo, Instagram: petrametallo

Στυλ & Ομορφιά
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ