Vita4you: Ένα από τα πρώτα ηλεκτρονικά φαρμακεία της Ελλάδας

Vita4you: Ένα από τα πρώτα ηλεκτρονικά φαρμακεία της Ελλάδας

Στο vita4you.gr εξειδικευμένο προσωπικό βρίσκεται στη διάθεσή σου για να λύσει κάθε απορία σε θέματα υγείας και ομορφιάς.

ADVERTORIAL

Πριν ακόμα το ηλεκτρονικό εμπόριο κατακτήσει την καθημερινότητά μας, τo Vita4you είχε τη δική του παρουσία στην οθόνη του υπολογιστή μας, αποτελώντας ένα από τα πρώτα ηλεκτρονικά φαρμακεία της Ελλάδας.


Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, το Vita4you λειτουργεί από το 2010, προσφέροντας περισσότερα από 13.000 προϊόντα υγείας και ομορφιάς σε ένα περιβάλλον σύγχρονο, ώστε να μπορείς να κάνεις τις αγορές σου με ασφάλεια και άνεση, και στέλνοντάς σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας, της Κύπρου αλλά και του υπόλοιπου κόσμου, και μάλιστα σε χρόνους άπιαστους.


Στο vita4you.gr εξειδικευμένο προσωπικό βρίσκεται στη διάθεσή σου για να λύσει κάθε απορία σε θέματα υγείας και ομορφιάς (που μας αφορούν όλους!) και να δώσει συμβουλές, δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία. Το πιο σημαντικό είναι η ποιότητα και η ποικιλία των προϊόντων, και μάλιστα σε τιμές ανταγωνιστικές, δημιουργώντας ένα περιβάλλον αγορών που σύντομα θα συγκαταλέγεται στα προσωπικά σου favourites.

 

Το blog υγείας του Vita4you είναι το αποτέλεσμα της συνεχούς ενημέρωσης και αφοσίωσης στον τομέα της υγείας και έχει ως στόχο να προβάλει τα πιο επίκαιρα επιστημονικά νέα από τον χώρο αυτό. Εξάλλου, στα social media δημοσιεύονται ενδιαφέροντα posts, γίνονται διαγωνισμοί και προωθούνται προσφορές, ενώ στο κανάλι Vita4you στο Υοutube θα βρεις ενημερωτικά βίντεο για όλα τα δημοφιλή θέματα υγείας.


To Vita4you από την πρώτη στιγμή της ηλεκτρονικής του παρουσίας έχει καταφέρει να προσαρμόζεται στα δεδομένα της εποχής, διατηρώντας πάντα στο κέντρο της φιλοσοφίας του την καλύτερη εξυπηρέτηση. Κι αυτό το καταφέρνει καθημερινά, αναδεικνύοντας της έννοια του «4you»!

 

Γ. Γεννηματά 54Α, Θεσσαλονίκη, 2310 44 4422

www.vita4you.gr/Facebook@vita4you

Ομορφιά
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ