Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για το Reborn Festival 2018

banner roots

Λήμνος: Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για το Reborn Festival 2018
18.07.2018 | 10:14

Λήμνος: Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για το Reborn Festival 2018

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ξεκίνησε και η φυσική προπώληση εισιτηρίων για το Reborn Festival 2018 που θα λάβει χώρα στο Ακρωτήρι αλλά και σε ακόμη δύο τοποθεσίες της Ανατολικής Λήμνου από τις 2 έως και τις 5 Αυγούστου (Πέμπτη - Κυριακή) σε Λήμνο, Θεσσαλονίκη και Καβάλα.

3ήμερο ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ = 10 € (Παρ, Σάβ + Κυριακή)

Τα εισιτήρια προπώλησης είναι 3ήμερα, κοστίζουν 10 ευρώ και αφορούν τα κυρίως events της Παρασκευής και του Σαββάτου αλλά και το closing party της Κυριακής, ενώ το opening party στο Pezoula cafe έχει ελεύθερη είσοδο για όλους

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΛΗΜΝΟΥ:

MΥΡΙΝΑ: Το Σοκάκι cafe - Pravlis Travel - Indigo beach bar

MΟΥΔΡΟΣ: Pezoula cafeΤο Κύμα cafe bar

ΚΕΡΟΣ: Λαχτάρα cafe

ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΙ: Home eat & drink

ΚΑΛΛΙΟΠΗ: Σαθήρι

ΝΕΑ ΚΟΥΤΑΛΗ: Ιππόκαμπος cafe

ΛΙΒΑΔΟΧΩΡΙ: Μeating snack bar

ΜΟΝΟΗΜΕΡΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ = 7  

Μονοήμερα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα για τις ημέρες Παρασκευή και Σάββατο κατά την είσοδο στο Ακρωτήρι όπου θα διεξαχθούν τα κυρίως events με τα μεγαλύτερα ονόματα και djs. Πρόσβαση στο closing party της Κυριακής θα έχουν μόνο οι κάτοχοι τριήμερων εισιτηρίων, ενώ η τοποθεσία που θα διεξαχθεί θα παραμείνει μυστική μέχρι και το Σάββατο 4 Αυγούστου. Οι ενδιαφερόμενοι - κάτοχοι τριήμερων εισιτηρίων θα μπορούν να ενημερωθούν για την τοποθεσία κατά την διάρκεια του event του Σαββάτου στο Ακρωτήρι beach bar στο κέντρο πληροφοριών του φεστιβάλ.

REBORN FESTIVAL 2018

Το νησί μας πλέον έχει το δικό του φεστιβάλ. Το Reborn διανύει τον έκτο του χρόνο αποτελώντας ένα από τα πιο σταθερά αναπτυσσόμενα φεστιβάλ της Ελληνικής επαρχίας. Τα τελευταία χρόνια έχουν εμφανιστεί πολλά φεστιβάλ στην χώρα μας, τα οποία όμως δεν κατάφεραν να εκπληρώσουν τις προσδοκίες και χάθηκαν, σε αντίθεση με το Reborn που μένει σταθερό στο χρόνο.

Φέτος το φεστιβάλ θα διαρκέσει 4 ημέρες. Την Πέμπτη θα διεξαχθεί το launch party στο Pezoula cafe (Μούδρος, πλατεία Ηρώων) όπου θα σημάνει την έναρξη του φεστιβάλ, ενώ θα γίνει η πρώτη επαφή του κοινού με τους διοργανωτές με την  μουσική να αναλαμβάνουν οι Stefanos Tsitsopoulos (Athens Voice) και Paris76.

 Παρασκευή 3 & Σάββατο 4 Αυγούστου η ένταση ανεβαίνει και λαμβάνουν χώρα τα κυρίως events με τα πιο δυνατά dj sets στον πανέμορφο (επάνω χώρο) του Ακρωτηρίου (περιοχή Φαναράκι, Μούδρος). Εκεί θα εμφανιστεί και ο D-FORMATION, ο μεγάλος καλεσμένος από την Μαδρίτη της Ισπανίας, αλλά και οι Ziger, Dizharmonia, Paul Anthonee, Tash, Nikko.z κ.α.

Tέλος, την Κυριακή 5/8 αφήνουμε πίσω τις όμορφες αναμνήσεις με το επίσημο closing party σε μυστική τοποθεσία. Εκτός από τους George X & Kosta Kritikos θα εμφανιστούν και αρκετοί καλλιτέχνες που έλαβαν μέρος στα κυρίως events σε ένα εορταστικό πάρτυ που θα ξεκινήσει νωρίς το απόγευμα.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΡΓΙΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ;

Αξίζει να σημειώσουμε οτι ο χώρος Ακρωτήρι θα διαμορφωθεί ειδικά για την περίσταση, ενώ οι κοπέλες που θα παρευρεθούν θα μπορούν να ζωγραφίσουν το πρόσωπό τους σε ethnic στυλ. Το Reborn βασίζεται στην ποιοτική ηλεκτρονική μουσική που σέβεται τον χαρακτήρα και το τοπίο του νησιού. Οι καλλιτέχνες έχουν επιλεγεί προσωπικά και το κοινό θα έχει την ευκαιρία να διασκεδάσει με διαφορετικά ακούσματα που ξεφεύγουν από τα δεδομένα του νησιού, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο με πέτρα και πράσινο όπως αυτό του Ακρωτηρίου, ενώ τα ηχοσυστήματα υπόσχονται πολλά decibel ταρακουνώντας το ακροατήριο. Μην ξεχνάτε οτι το Reborn είναι μια καλή ευκαιρία και για βραδινό μπάνιο! 

Οι τιμές των ποτών θα είναι στα 5 ευρώ και της μπύρας στα 2,5 ενώ το εισιτήριο παραμένει σε χαμηλά επίπεδα σε σχέση με ανάλογα φεστιβάλ.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.rebornfestival.com ή στην επίσημη εκδήλωση στο Facebook

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel