Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το Επιμελητήριο Λέσβου - Λήμνου για τη Βεβαίωση Τελών ΓΕΜΗ

banner roots

Το Επιμελητήριο Λέσβου - Λήμνου για τη Βεβαίωση Τελών ΓΕΜΗ
13.11.2019 | 13:03

Το Επιμελητήριο Λέσβου - Λήμνου για τη Βεβαίωση Τελών ΓΕΜΗ

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το Επιμελητήριο Λέσβου ενημερώνει τα μέλη του, ατομικές επιχειρήσεις και νομικά πρόσωπα, να φροντίσουν να τακτοποιήσουν τις οφειλές ετήσιων τελών ΓΕΜΗ, εντός του Νοεμβρίου 2019, καθώς υποχρεούνται να καταβάλλουν το ετήσιο «τέλος τήρησης της μερίδας τους» στο Γ.Ε.ΜΗ., μέσα στις προθεσμίες, που ορίζει η ΚΥΑ 79752/30-12-2014 (ΦΕΚ Β' 2623/31-12-2014), δηλαδή εντός της κάθε ετήσιας χρήσης.  

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσιών Εσόδων (ΑΑΔΕ), θα προχωρήσει σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ),  σε ηλεκτρονική διαδικασία βεβαίωσης Τελών ΓΕΜΗ που οφείλονται από τις επιχειρήσεις. Η διαδικασία αυτή είναι υποχρεωτική για τα Επιμελητήρια – Υπηρεσίες ΓΕΜΗ σύμφωνα με την σχετική νομοθεσία.

Κατόπιν αυτών, ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ και ΚΑΛΟΥΜΕ, όλους τους εγγεγραμμένους στο ΓΕΜΗ, που τυχόν ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΤΕΛΗ ΤΗΡΗΣΗΣ ΜΕΡΙΔΑΣ στο ΓΕΜΗ, ΝΑ ΤΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ / ΕΞΟΦΛΗΣΟΥΝ, προκειμένου να μην γίνει βεβαίωσή τους στην Δ.Ο.Υ.

                                                                               

 Οι επιχειρήσεις μπορούν να ελέγχουν τυχόν οφειλές μέσω:

  1. Της ηλεκτρονικής υπηρεσίας ΓΕΜΗ https://services.businessportal.gr/
  2. Επικοινωνίας με την Υπηρεσία ΓΕΜΗ του Επιμελητηρίου Λέσβου στο τηλέφωνο 22510 29727 (εσωτ.: 1) κ. Παναγιώτης Ντουνιάς.
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το