ΛΗΜΝΟΣ

Λημνιακό Ωδείο…νέα πρόταση για την μουσική!

Ανακοινώθηκε η ίδρυση του νέου ωδείου στην Λήμνο, με την επωνυμία Λημνιακό Ωδείο, όπως προαναφέρθηκε, το οποίο προσφέρει υψηλό επίπεδο μουσικής παιδείας.

Ιδρυτής του νέου ωδείου είναι ο κ. Παντελής Ζαφείρης, Μουσικολόγος και Υποψήφιος Διδάκτωρ Μουσικολογίας το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Στην Λήμνο τον γνωρίσαμε με την ίδρυση της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής στην Ιερά Μητρόπολη Λήμνου. Τα τελευταία δύο χρόνια μετά την πετυχημένη πορεία της σχολής βυζαντινής μουσικής και την αναγκαιότητα πιστοποίησης των μαθητών έρχεται το Λημνιακό Ωδείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Λημνιακό Ωδείο, οριοθετεί και οργανώνει το πρόγραμμα της μουσικής εκπαίδευσης σε ευρωπαϊκά πρότυπα καθώς βασίζεται στα πλαίσια των μουσικών σχολείων που κοσμούν την ελληνική επικράτεια. 

Στο πρόγραμμα του Λημνιακού Ωδείου, ο μαθητής μπορεί να επιλέξει μέσα από τα τμήματα Βυζαντινής μουσικής, πιάνου, κλασικής και ηλεκτρικής κιθάρας, μπουζούκι, λημνιάς και κρητικής λύρας, μαντολίνου, κοντραμπάσου, πνευστών και κρουστών και πολλών άλλων. Αναλυτικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες στην πληρέστατη ιστοσελίδα του ωδείου limnaikoodeio.com

Η πρωτοτυπία και η νέα πρόταση έρχεται μέσα από τα νέα τμήματα προετοιμασίας για ανώτατες μουσικές σπουδές στο πανεπιστήμιο και ειδικά τμήματα προπαιδείας και μουσικής κινητικής.

Επιπλέον, η συμμετοχή στα μουσικά σύνολα όπως παιδική χορωδία, μαντολινάτα, φιλαρμονική και λαϊκή ορχήστρα είναι ΔΩΡΕΑΝ για ΟΛΟΥΣ!

Η περίοδος των εγγραφών είναι από 1-30 Σεπτεμβρίου στο τηλέφωνο 2254027078 καθώς παρέχεται η δυνατότητα γνωριμίας με όλα τα μουσικά όργανα.

 

Πληροφορίες-εγγραφές: 2254027998

website: limniakoodeio.com

Διεύθυνση: Καρατζά 5, στο κέντρο της αγοράς στην Μύρινα

Kαταχώρηση Νατάσα Ταραράκη


Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!