ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΛΗΜΝΟΥ

Gelato di nonna: Η δημοφιλής gelateria στη Μύρινα της Λήμνου επέστρεψε για 4η χρονιά και έφερε νέο αέρα!

post-img

Με νέο αέρα και πολλές αλλαγές επέστρεψε αυτή τη σεζόν η αγαπημένη μας gelateria στην αγορά της Μύρινας. Το δημοφιλές χειροποίητο παγωτό της Λήμνου γλυκαίνει και φέτος, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τα καλοκαίρια μας, με τη διαφορά ότι ακούει σε νέο όνομα. Gelato di nonna, ή αλλιώς παγωτό της γιαγιάς είναι πλέον η επωνυμία του καταστήματος, με καμία ωστόσο αλλαγή στην ποιότητα του gelato.

H συνταγή είναι γνωστή: αγνά υλικά, φρέσκο γάλα, όχι αυγά, όχι κρέμα γάλακτος, όχι βούτυρο. Μάλιστα, από φέτος το παγωτό παρασκευάζεται στο ίδιο το κατάστημα και ο καταναλωτής το απολαμβάνει πιο φρέσκο από ποτέ! Οι μοναδικές του γεύσεις Pistachio, Baba au rum, Caprice, Nocciola είναι εδώ, αλλά φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και new entries όπως Τσουρέκι και Καϊμάκι. Το team είναι επίσης γνωστό. Η διεύθυνση και το προσωπικό παραμένουν ίδια για να σας εξυπηρετήσουν και φέτος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το καλοκαίρι στο Gelato di nonna έχει ξεκινήσει με χειροποίητο gelato, milkshakes, γρανίτες και φρεσκοψημένες βάφλες σε διάφορες μορφές (waffle balls, pufflecone, puffliterol). Εσύ ακόμα να το επισκεφτείς;

 

Π. Κυδά 5, Αγορά Μύρινας

τηλέφωνο 22540 26477

Facebook page Gelato di nonna Lemnos

Instagram account gelatodinonna_lemnos

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!