Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Η Συντονιστική των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Νομού (ΑΝΕΛ) για την επίσκεψη Κόκκαλη στην Πέλλα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική ημερίδα, το Σάββατο 14/10/2017 στο Pella Palace στη Σκύδρα, με θέμα «Εξωδικαστικός συμβιβασμός για αγρότες φυσικά πρόσωπα και αγροτικές επιχειρήσεις»

η οποία διοργανώθηκε από τη Συντονιστική των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ν. Πέλλας (ΑΝΕΛ) και το Σύνδεσμο Εκπροσώπησης Αγροτικών Συνεταιρισμών Πέλλας (ΣΕΑΣ).

Στην εκδήλωση παρευρέθη ως επίσημος προσκεκλημένος ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλειος Κόκκαλης.

Ο υφυπουργός ενημέρωσε τους αγρότες για τα οφέλη που θα έχουν από το νόμο για τον εξωδικαστικό Μηχανισμό Ρύθμισης Οφειλών και για το νέο νόμο ο οποίος θεσπίζει ως υποχρεωτική την πληρωμή των αγροτικών νωπών προϊόντων σε 60 ημέρες από τους εμπόρους καθώς και υποχρεωτική την αναγραφή της ταυτότητας στο γάλα και στο κρέας. Τόνισε δε ότι το νέο μοντέλο αγρότη μετατρέπει τον παραγωγό από εργάτη γης  σε σύγχρονο επιχειρηματία οργανωμένο σε ομάδες παραγωγών με μακροπρόθεσμα σχεδιασμό παραγωγής και εμπορίας αγροτικών προϊόντων, με περιβαλλοντική συνείδηση, αξιοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο υφυπουργός συναντήθηκε με εκπροσώπους του Αγροτικού Συνεταιρισμού Γιαννιτσών (πρώην ΕΑΣ Πέλλας) και του Αγροτικού Συνεταιρισμού Φλαμουριάς.

Επίσης συνάντηση είχε με τα στελέχη της Συντονιστικής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νομού Πέλλας για οργανωτικά θέματα καθώς και με το Δήμαρχο Πέλλας για θέματα του Δήμου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου