Friday, 19 April, 2024

Θεοδώρα Χαμοκερίδου, υπ. δημοτική σύμβουλος με τον Συνδυασμό “Πέλλα Μπροστά”

Η Θεοδώρα Χαμοκερίδου, Νοσηλεύτρια και τελειόφοιτος Βιολογικών Επιστημών, συμμετέχει στις επερχόμενες εκλογές ως υπ. δημοτική σύμβουλος

με τον Συνδυασμό “Πέλλα Μπροστά” του Θεόδωρου Θεοδωρίδη και είναι έτοιμη να προσφέρει το καλύτερο:
Φίλες και φίλοι,
Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσα στο Παλαίφυτο.
Έχω σπουδάσει Νοσηλευτική στο ΔΙΕΚ Γιαννιτσών και Βιολογικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο “La Sapienza” της Ρώμης.
Έπειτα συνέχισα τις σπουδές μου στο Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας, όπου εξειδικεύτηκα στην Ιατρική και Φαρμακευτική Βιοτεχνολογία.
Είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Βιολογία της ανθρώπινης αναπαραγωγής, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Εργάστηκα σε ερευνητικά προγράμματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, σε ιδιωτικό μικροβιολογικό εργαστήριο καθώς και με την παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων.
Είμαι και εγώ πολίτης αυτού του τόπου, βιώνοντας καθημερινά τις δυσκολίες και τα προβλήματα που υπάρχουν γύρω μας.
Είχα την ευκαιρία να ζήσω στο εξωτερικό και να έχω ένα μέτρο σύγκρισης διαφορετικό, όσον αφορά την ποιότητα ζωής, αλλά και την καθημερινότητα μας.
Για τον λόγο αυτό, αποφάσισα να συμμετέχω σε αυτή τη δραστική πορεία την οποία θέλουμε να χαράξουμε, με σκοπό την εξέλιξη και την ανάδειξη του τόπου μας.
Σκοπός μας είναι η συνεργασία νέων ανθρώπων από διαφορετικούς χώρους, με όμορφες ιδέες και φρέσκα μυαλά, καθώς επίσης και μεγαλύτερων οι οποίοι προσφέρουν τη γνώση και την εμπειρία τους για την υλοποίηση των στόχων και του οράματος μας.
Γεμάτη αισιοδοξία και όρεξη να προσφέρω το καλύτερο στους συμπολίτες μου, ζητώ την στήριξη σας στον δύσκολο αυτό αγώνα της συνεχούς εξέλιξης. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον υποψήφιο δήμαρχο Πέλλας, Θεόδωρο Θεοδωρίδη για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στον συνδυασμό του ψηφοδελτίου του ως υποψήφια δημοτική σύμβουλο.
Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε συνειδητά, για το καλό του τόπου μας.
Αλλάζουμε σελίδα λοιπόν και πάμε την Πέλλα μπροστά.
Με εκτίμηση,
Θεοδώρα Χαμοκερίδου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου