Thursday, 28 March, 2024

Με παλμό και «άρωμα» νίκης η παρουσίαση του Συνδυασμού της δημάρχου Κ. Ιγνατιάδου στη Σκύδρα (vid)

Σε πανηγυρικό κλίμα, με πλήθος κόσμου, υποψηφίων και παλαιών μελών της δημοτικής αρχής, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση

της Δημοτικής Παράταξης “Συμμαχία πολιτών για το δήμο Σκύδρας” με τη δήμαρχο και εκ νέου υποψήφια, Κατερίνα Ιγνατιάδου, το βράδυ του Σαββάτου 20 Απριλίου, στην αίθουσα Πνευματικού κέντρου της πόλης.

Η δήμαρχος στον λόγο της αναφέρθηκε στα έργα που έχουν γίνει την τελευταία πενταετία, μέσα από εικόνες που φαινόταν στους παραβρισκομένους, στη Σκύδρα και σε όλες τις Τ.Κ. Δεν ξέχασε τους πρώην δημάρχους – μεταξύ των οποίων και τον Γιώργο Χοϊδη, που έδωσε το παρών – τον Δάνη Τζαμτζή και τον δήμαρχο Μενηίδας Τάσο Παπαδόπουλο, που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή, δηλώνοντας ότι: “έκαναν πολλά για τον τόπο μας κι εμείς συνεχίσαμε, θέσαμε τις βάσεις και τα θεμέλια για να φτάσει ο Δήμος Σκύδρας ψηλά.

Αποδείξαμε ότι λειτουργούμε με χρηστή διοίκηση, αποδείξαμε ότι έχουμε αρχές, αξίες και λόγο με συνέπεια…”.

Άφησε δε αιχμές για την νυν μείζον Αντιπολίτευση που με «πλάγιους» τρόπους προσπαθεί να χτυπήσει την ίδια και τη δημοτική αρχή. Κατέληξε, λέγοντας: «Υπηρετούμε τους δημότες και μόνο αυτούς ακούμε, Μαζί με σας θα βγούμε και πάλι πρώτοι, Μακριά από μας οι παλαιοκομματικές πρακτικές και τα ύπουλα χτυπήματα…  Συνεχίζουμε δημιουργικά, έντιμα με τη νίκη».

Ακολούθησε η παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών και Τοπικών συμβούλων.

Η πιο όμορφη στιγμή όμως ήρθε στο τέλος, καθώς η δήμαρχος σήμερα έχει τα γενέθλιά της, γεγονός που δεν ξέχασαν οι συνεργάτες της, με «πρωτεργάτρια» της έκπληξης την Μαρία Γιακαμόζη.

Περισσότερα σε επόμενη ανάρτηση

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου