Tuesday, 16 April, 2024

Ολοκληρώθηκε το έργο βελτίωσης των αγροτικών δρόμων Προμάχων, Πιπεριάς

Ολοκληρώθηκε η υλοποίηση του έργου «Βελτίωση αγροτικής οδοποιΐας Τοπικών Κοινοτήτων Βορειοδυτικού Άξονα (Προμάχοι, Πιπεριά) του Δήμου Αλμωπίας»

Ο προϋπολογισμός του παραπάνω έργου ανέρχεται σε 501.848 ευρώ και περιλαμβάνει την ασφαλτόστρωση δύο αγροτικών δρόμων: Ένα τμήμα 3,5 χιλιομέτρων που συνδέει Πιπεριά – Αριδαία και ένα τμήμα 2 χιλιομέτρων στο αγρόκτημα των Προμάχων.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:
«Θα ήθελα να εκφράσω την ικανοποίησή μου για την ολοκλήρωση αυτού του σημαντικού έργου, παρά τις ανησυχίες κάποιων ανθρώπων οι οποίοι διαψεύστηκαν με την υλοποίησή του και την παράδοση προς χρήση στους συμπολίτες μας αγρότες.

Οι προτάσεις της Δημοτικής μας Αρχής αξιοποιήθηκαν με πολύ μεγάλη προσοχή από τον συντοπίτη μας Υπουργό Γ. Καρασμάνη, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά και με τον οποίο διατηρούμε μία άψογη συνεργασία η οποία όπως φαίνεται έχει ουσιαστικά αποτελέσματα.

Στόχος μας είναι να μην αφήσουμε κανένα πρόγραμμα να πάει χαμένο και να αξιοποιήσουμε όλες τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν, διεκδικώντας δυναμικά το καλύτερο δυνατό για τον τόπο μας».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου