Wednesday, 24 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

ΑΠΙΣΤΕΥΤO! Γυναίκα – αράχνη μετέτρεψε τη βεράντα της σε σύγχρονο Κωσταλέξι με θύμα τον άντρα της (βίντεο)

Το θρίλερ στο κέντρο της Αθήνας, η σωτήρια παρέμβαση μιας γειτόνισσας και το σοκ του γιου!

Ένα νέο “Κωσταλέξι” αυτή τη φορά σε βεράντα και όχι σε υπόγειο, στην “καρδιά” της Αθήνας έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Tatiana Live».  Ένας 86χρονος ζούσε για χρόνια σαν… πεταμένο σκυλί στο μπαλκόνι του ίδιου του σπιτιού του…. Γυμνός, πεινασμένος, και κακοποιημένος από την ίδια την γυναίκα του, ένας παππούς περνούσε καθημερινά έναν εφιάλτη στο διαμέρισμα του.

Η σοκαριστική εικόνα του να κυλιέται ανήμπορος και αβοήθητος στο μπαλκόνι του και οι σπαρακτικές φωνές του δεν άφησαν ασυγκίνητη μια γειτόνισσα, η οποία ουσιαστικά του έσωσε τη ζωή…

Όλα ξεκίνησαν περίπου πριν πέντε χρόνια, όταν σύμφωνα με την εκπομπή, ο 86χρονος έχασε την πρώτη σύζυγο του. Τότε μπήκε στην ζωή του μια άλλη γυναίκα και του πήρε κυριολεκτικά τα μυαλά…. Ξαφνικά ο ευκατάστατος συνταξιούχος βρέθηκε… αποξενωμένος, μόνος και μακριά από τον πολυαγαπημένο του γιο να ζητιανεύει στο μετρό της γειτονιάς του. «Δεν μου δίνει λεφτά η δεύτερη γυναίκα μου… Με “χώρισε” από τον γιο μου», έλεγε σε όλους. Και όντως ο παππούς, όπως κατήγγειλε στη συνέχεια ο γιος του, είχε απομακρυνθεί με το παιδί του, εξαιτίας αυτής της γυναίκας, γιατί η τελευταία τους  απειλούσε. «Ξόδευε όλη τη σύνταξη του πατέρα μου, σπαταλούσε πολλά χρήματα, και εκμεταλλευόταν πράγματα από την περιουσία της μητέρας μου», φέρεται να είπε ο γιος του 86χρονου στις αρχές, όταν έμαθε για τον εφιάλτη που ζούσε ο μπαμπάς του.

Η δεύτερη γυναίκα που είχε βάλει στη ζωή του ο 86χρονος, ήθελε να τον πεθάνει πριν την ώρα του, όπως είπαν στην εκπομπή «Tatiana Live». Τον άφηνε νηστικό, τον χτυπούσε με σκουπόξυλο, τον έπλενε με το λάστιχο. Όπως κατήγγειλε η γειτόνισσα που τον έσωσε «η γυναίκα του παππού ζητούσε μάλιστα από τον 86χρονο να μην στέκεται δίπλα στα σιφόνια, γιατί τα γέμιζε με ακαθαρσίες».

Τα βασανιστήρια του παππού είχε παρακολουθήσει πολλές φορές από διπλανά μπαλκόνια μια γειτόνισσα, η οποία έκανε επί 1,5 χρόνο καταγγελίες στις αρχές, χωρίς να βρίσκει άκρη. Τελικά απευθύνθηκε στην “Γραμμή Ζωής” που είναι για την προστασία της τρίτης ηλικίας, και έτσι τον έσωσαν!

Τώρα, ο 86χρονος είναι στο νοσοκομείο με κάταγμα ισχίου, κάταγμα πλευρών, κολπική μαρμαρυγή, λοίμωξη αναπνευστικού αφυδατωμένος και με ψυχολογικό σοκ, ενώ ο γιος του σοκαρίστηκε με  τα… μαρτύρια που είχε τραβήξει ο πατέρας του όλα αυτά τα χρόνια, καθώς δεν είχαν καμία επαφή!

star

ΑΠΙΣΤΕΥΤO! Γυναίκα – αράχνη μετέτρεψε τη βεράντα της σε σύγχρονο Κωσταλέξι με θύμα τον άντρα της

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου