Friday, 19 April, 2024

Παρίσταναν τους αστυνομικούς για να κλέψουν ανήλικους

Λίγες ώρες νωρίτερα οι δράστες είχαν «βουτήξει» χρήματα από μια επιχείρηση στην περιοχή Τσαΐρι

Στα χέρια… πραγματικών αστυνομικών βρέθηκαν δυο νεαροί Έλληνες οι οποίοι πλησίασαν  δυο ανήλικους στην περιοχή της Ιαλυσού στη Ρόδο παριστάνοντας τους αστυνομικούς και επιχείρησαν να τους κάνουν έλεγχο! Σκοπός τους ήταν να τους κλέψουν ό,τι είχαν, όπως έκαναν νωρίτερα σε ένα μαγαζί.

Οι πιτσιρικάδες υποψιάστηκαν ότι οι δράστες ηλικίας 29 και 24 χρόνων δεν είχαν την παραμικρή σχέση με την ΕΛ.ΑΣ. και έβαλαν τις φωνές καλώντας σε βοήθεια. Αμέσως έφτασαν άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος που περιπολούσαν στην περιοχή και φόρεσαν χειροπέδες στους επίδοξους… συναδέλφους τους.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που ανέλαβαν οι άνδρες της Ασφαλείας Ρόδου, αποκαλύφθηκε ότι λίγες ώρες νωρίτερα οι δράστες είχαν «βουτήξει» χρήματα από μια επιχείρηση στην περιοχή Τσαΐρι. Οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενοι για αντιποίηση αρχής και κλοπή, ενώ εξετάζεται αν έχουν διαπράξει και άλλες παρανομίες.

*** Στη Λέρο, δύο Αλγερινοί ηλικίας 30 και 34 χρόνων δεν χρειάστηκε να παραστήσουν τους αστυνομικούς για να ξαφρίσουν τα κινητά που είχαν μαζί τους τρία ανήλικα Ελληνόπουλα! Οι μικροί ειδοποίησαν αμέσως άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος και οι αλλοδαποί συνελήφθησαν μέσα σε λίγα λεπτά. Τα κλεμμένα κινητά βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ανήλικους, ενώ οι δράστες μετήχθησαν στη Ρόδο για να οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών.

protothema

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου