Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

O Καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Ν. Βασιλειάδης μηνύει τον Βούτση στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου

Η συστηματική αποδόμηση όλων των βασικών πυλώνων της εθνικής μας ταυτότητας, συνεχίζεται μεθοδικά από τους σύγχρονους εφιάλτες της πολιτικής!
Αυτή τη φορά, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, σε πρόσφατες δηλώσεις του στην τηλεόραση
καταφέρεται κατά της πατρίδας, της ελληνικής οικογένειας και ιδιαίτερα κατά της Εκκλησίας! Ο τρίτος κατά τάξη πολιτειακός παράγοντας της χώρας, αντί να είναι ο θεματοφύλακας της νομιμότητας και της ενότητας, αφενός μεν καταπατεί τον ισχύον Σύνταγμα, αφετέρου δε προσπαθεί ύπουλα να προκαλέσει την περιφρόνηση κατά των Ορθοδόξων Χριστιανών!
Φαίνεται πλέον καθαρά, ότι η θλιβερή πολιτική καθεστηκυία τάξη, υπερεκτιμώντας τις ικανότητες και τη δύναμή της συμπεριφέρεται με βίαιο, αλαζονικό και προσβλητικό τρόπο απέναντι στο λαό, στους νόμους της πολιτείας και κυρίως απέναντι στον ίδιο το Θεό! Αυτό δεν είναι άλλο από τον ορισμό της Ύβρεως!
Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, δια μέσω του νομίμου εκπροσώπου της δικηγόρου και καθηγητή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Νίκου Βασιλειάδη, μηνύει τον Νίκο Βούτση στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, αναμένοντας από την Δικαιοσύνη να πράξει τα κατά νόμον προβλεπόμενα.
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της μηνυτήριας αναφοράς προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου:
ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ κας ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ (ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)
ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ
Του Νικολάου Βασιλειάδη του Αναστασίου, Δικηγόρου – Επίκουρου Καθηγητή Πανεπιστημίου Μακεδονίας, κατοίκου Νέας Κρήνης Δήμου Καλαμαριάς Ν. Θεσσαλονίκης, οδός Κανάρη αρ. 33, ΤΚ 55132, τηλ: 6936850112, ΑΦΜ: 055177607, Δ’ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης, νομίμου εκπροσώπου του πολιτικού κόμματος “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ”.
ΚΑΤΑ
Νικολάου Βούτση του Γεωργίου, Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, κατοίκου Αθηνών.
Θεσσαλονίκη 17η Αυγούστου 2017
Αξιότιμη κυρία Εισαγγελεύ,
Εκθέτω στην κρίση Σας τα ακόλουθα πραγματικά περιστατικά και αιτούμαι τα κατά το νόμο.
Ως γίνεται σε άπαντες καταληπτό, το Σύνταγμα συνιστά τον Καταστατικό Χάρτη του Κράτους, που υπέρκειται έναντι των κοινών νόμων, η δε παραβίασή του αποτελεί μία επονείδιστη και ποινικά κολάσιμη πράξη.
Το ισχύον λοιπόν Ελληνικό Σύνταγμα, όπως και όλα σχεδόν τα Συντάγματα από συστάσεως του ελληνικού κράτους, στο προοίμιό του ορίζει με καθαρότητα και σαφήνεια την ιδιαίτερη αναφορά ‘’Στο Όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος’’, κάνοντας μία Ομολογία Πίστεως και υποδηλώνοντας ευθέως τον Ορθοδοξοκεντρικό χαρακτήρα του.
Περαιτέρω δε, στο άρθρο 3 ορίζονται τα εξής:
Άρθρο 3: 1. Επικρατούσα θρησκεία στην Ελλάδα είναι η θρησκεία της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού. Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδας, που γνωρίζει κεφαλή της τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό, υπάρχει αναπόσπαστα ενωμένη δογματικά με τη Μεγάλη Εκκλησία της Κωνσταντινούπολης και με κάθε άλλη ομόδοξη Εκκλησία του Χριστού· 10 τηρεί απαρασάλευτα, όπως εκείνες, τους ιερούς αποστολικούς και συνοδικούς κανόνες και τις ιερές παραδόσεις. Είναι αυτοκέφαλη, διοικείται από την Ιερά Σύνοδο των εν ενεργεία Αρχιερέων και από τη Διαρκή Ιερά Σύνοδο που προέρχεται από αυτή και συγκροτείται όπως ορίζει ο Καταστατικός Χάρτης της Εκκλησίας, με τήρηση των διατάξεων του Πατριαρχικού Τόμου της κθ’ (29) Ιουνίου 1850 και της Συνοδικής Πράξης της 4ης Σεπτεμβρίου 1928. 2. Το εκκλησιαστικό καθεστώς που υπάρχει σε ορισμένες περιοχές του Κράτους δεν αντίκειται στις διατάξεις της προηγούμενης παραγράφου. 3. Το κείμενο της Αγίας Γραφής τηρείται αναλλοίωτο. Η επίσημη μετάφρασή του σε άλλο γλωσσικό τύπο απαγορεύεται χωρίς την έγκριση της Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Ελλάδας και της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας στην Κωνσταντινούπολη.
Ως επικρατούσα θρησκεία ορίζεται εκείνη στην οποία πιστεύει ο μεγαλύτερος αριθμός των πολιτών, και αποτελεί ως εκ τούτου την επίσημη θρησκεία του κράτους.
pentapostagma.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου