Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Survivor: Το beach party με τον Ρουβά και η νέα ένταση!

Άνω κάτω γίνονται Διάσημοι και Μαχητές στο σημερινό επεισόδιο του Survivor. Ο ένας θα τσακωθεί με τον άλλον και λύση καμία…!

Survivor δίχως κόντρες, δεν γίνεται και το αποψινό επεισόδιο το επιβεβαιώνει! Η πίεση των παικτών για το απαιτητικό αγώνισμα και το κοινό πάθος τους για το πολυπόθητο έπαθλο, θα τους κάνει να χάσουν εύκολα την ψυχραιμία τους.

Το αγώνισμα σήμερα του Survivor απαιτεί επαφή με το νερό, ταχύτητα, δύναμη και ευστοχία. Αρχικά, οι παίκτες θα περάσουν μια λίμνη τραβώντας με δύναμη μια ξύλινη κατασκευή. Ύστερα, θα πρέπει να αποφύγουν εμπόδια με σχοινιά, να κάνουν ένα ιδιόμορφο κοπιαστικό zip line, να ξαναπεράσουν εμπόδια και τελικά να φτάσουν στον τελικό στόχο.

Θυμίζουμε ότι οι δυο ομάδες καλούνται σ’ ένα ακόμη αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό κι όχι την ασυλία. Όπως είχε ανακοινώσει ο Σάκης Τανιμανίδης κατά τη διάρκεια του αγώνα Survivor Ελλάδας – Τουρκίας, η ελληνική ομάδα αυτή την εβδομάδα δεν θα αγωνιστεί για ασυλία. Έτσι «Διάσημοι» και «Μαχητές» που αριθμούν από πέντε παίκτες θα παραμείνουν ισάριθμοι για μια ακόμη εβδομάδα και θα αγωνίζονται χωρίς το άγχος της αποχώρησης παίκτη. Μάλιστα οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ με τον Σάκη Ρουβά να εμφανίζεται στον Άγιο Δομίνικο!

Βασάλος εναντίον Σπαλιάρα και Αγγελόπουλος εναντίον Χρανιώτη

Αν μέχρι τώρα οι Διάσημοι και οι Μαχητές ήταν ήρεμοι, έρχετα το αποψινό αποψινό επεισόδιο του Survivor να τα ανατρέψει όλα! Μαλλιά κουβάρια θα γίνουν οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο. Η ένταση στο αγώνισμα θα προκαλέσει τσακωμούς μεταξύ των παικτών και τα νεύρα δεν θα συγκρατηθούν εύκολα.

Αρχικά, ο Κωνσταντίνος Βασάλος θα χάσει την ψυχραιμία του με τον συμπαίκτη του, Γιάννη Σπαλιάρα.”Μη μιλάς, όχι πολλά λόγια”, φωνάζει ο παίκτης των Μαχητών στο γνωστό μοντέλο που κάνει πολλά σχόλια κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος για τους συμπαίκτες του, αλλά και μετά. Άλλον έναν τσακωμό έχουν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Γιώργος Χρανιώτης που μπορεί να είναι στην ίδια ομάδα, αλλά η ένταση θα τους κάνει να μαλώσουν. “Μη γελάς, θα σου ρίξω χαστούκι”, προειδοποιεί τον γνωστό ηθοποιό, ο Σκιαθίτης προπονητής θαλάσσιου σκι.

Ντάνος εναντίον Μισθοφόρου

Πέρα όμως από τις “ενδοοικογενειακές” κόντρες μέσα στην κάθε ομάδα, στο αποψινό επεισόδιο θα είναι πολλές και οι λογομαχίες των δύο αντιπάλων, των Μαχητών και των Διασήμων. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος από την ομάδα των Μαχητών θα διαπληκτιστεί με τον Μπο για τον Κώστα Κοκκινάκη. Ο ένας θα τον υπερασπίζεται και ο άλλος θα δηλώσει ότι θα μπορούσε κάλλιστα να τον είχε κερδίσει αν κάπου δεν ακουμπούσε και χάσει χρόνο.

Πρωταγωνιστής όμως της αποψινής συγκλονιστικής αναμέτρησης είναι για άλλη μια φορά ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες του Survivor θα βγει εκτός ορίων με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και θα αρχίσει να μιλά ειρωνικά, αλλά και θα τσακωθεί άγρια με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο. Ο μισθοφοφός φαίνεται να λέει ότι ο Ντάνος δεν παίζει δίκαια στους αγώνες και δεν ακολουθεί το fair play, όπως οι Μαχητές. Μετά τη φράση αυτή, θα “ανάψουν τα αίματα” για τις δύο ομάδες με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να ξεσπά: “Από όσο με ξέρεις, πιστεύεις ότι κλέβω εγώ στα αγωνίσματα;”.

Οι ανατροπές συνεχίζονται…

Η αντίδραση του Ντάνου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και αναμενόμενη αφού δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ξεσπάσει και έχει βγάλει έναν άλλο εαυτό, όταν βρίσκεται υπό συνθήκες πίεσης. Δεν ξεχνάμε τότε που δεν άφηνε σε ησυχία σε προηγούμενο αγώνα την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με αποτέλεσμα η παίκτρια να φωνάζει να την αφήσουν όλοι μόνη της, αλλά και τότε που “έκραξε” τον Σπαλιάρα για το “δήθεν” ατύχημα του στη μέση.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το Survivor είναι γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις. Τίποτα δεν είναι δεδομένο για το παιχνίδι των Μαχητών και των Διασήμων που μετρούν 3 ολόκληρους μήνες στον Άγιο Δομίνικο. Η πείνα συνεχίζεται, οι αντίξοες συνθήκες επιβίωσης τούς έχουν αποδυναμώσει, ο ύπνος τους έχει διαταραχθεί εδώ και καιρό και η ψυχολογία τους έχει σκαμπανεβάσματα.

Ποιος θα κερδίσει σήμερα

Το μόνο σημαντικό τώρα πια για τις δύο ομάδες είναι τα έπαθλα. Αυτήν την εβδομάδα δεν θα αγωνιστούν για την ασυλία, και έτσι καμία ομάδα δεν θα χάσει κανέναν παίκτη της. Το επόμενο λοιπόν που θέλουν να διεκδικήσουν είναι τα επάθλα φαγητού για να πάρουν δυνάμεις και ανέβει το ηθικό τους. Χθες, το πικ νικ στους καταρράκτες κατάφεραν να το κερδίσουν οι Διάσημοι, σήμερα όμως οι Μαχητές είναι έτοιμοι για όλα…

Ο Σάκης Ρουβάς και το beach party που ετοίμασε στους παίκτες

Πριν από λίγο ο Σάκης, ανέβασε στα social media ένα στιγμιότυπο από την παρουσία του στο παιχνίδι

Ο Σάκης Ρουβάς, έκανε έκπληξη στους «Διάσημους» και τους «Μαχητές» στο επεισόδιο του Survivor που θα προβληθεί απόψε το βράδυ.rouvassurvivorΟ Έλληνας σταρ δέχτηκε την πρόσκληση του Τούρκου παραγωγού Acun Ilicali και ταξίδεψε στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο μαζί με την Κάτια Ζυγούλη, για να πραγματοποιήσει μία guest εμφάνιση στο «Survivor».

Πριν από λίγο ο Σάκης, ανέβασε στα social media ένα στιγμιότυπο από την παρουσία του στο παιχνίδι. Σε αυτό φαίνεται ο τραγουδιστής στην παραλία βράδυ να διασκεδάζει με την κιθάρα του τους παίκτες. Μέχρι ο Σάκης Ρουβάς να επισκεφτεί την παραλία των παικτών, μαζί με τη γυναίκα της ζωής του, Κάτια Ζυγούλη, απόλαυσε βουτιές στα κατάγαλανα νερά του Αγίου Δομίνικου και χαλαρές στιγμές.

newsit.gr – protothema

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου