Saturday, 20 April, 2024

Ακόμα μια νίκη για το Μίνι Μπάσκετ αγοριών των “ΙΚΑΡΩΝ” Γιαννιτσών

Ακόμα μια νίκη για το Μίνι Μπάσκετ αγοριών των  “ΙΚΑΡΩΝ” Γιαννιτσών 

Στο κλειστό Γυμναστήριο Πολυκάστρου πραγματοποιήθηκε  το Σάββατο το  παιχνίδι μπάσκετ για το πρωτάθλημα μίνι αγοριών της ΕΚΑΣΚΕΜ,   με τους φιλοξενούμενους  “Ίκαρους”  να μπαίνουν πολύ δυνατά στην μάχη και  να δικαιώνονται αφού προηγήθηκαν στο ημίχρονο  με 30 πόντους διαφορά εις βάρος των γηπεδούχων Πολυκαστρινών.
Στην συνέχεια του ματς  η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε  αφού οι γηπεδούχοι  δεν εκμεταλλεύτηκαν  το ροτέισον του προπονητή της Γιαννιτσιώτικης Ακαδημίας Σπόντη Νίκου (που έδωσε  ισότιμο χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά),  και δεν  μείωσαν  την εις βάρος τους διαφορά . Έτσι οι φιλοξενούμενοι   βελτιώνοντας  κι άλλο  την εικόνα τους τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση  πήραν δικαιωματικά  την εκτός έδρας νίκη με ευρύ σκορ  προσφέροντας παράλληλα πλούσιο θέαμα.

DSC08474
Στο τέλος της αναμέτρησης όπως ήταν λογικό , η νίκη πανηγυρίστηκε  από τους μικρούς μπασκεμπωλίστες των “Ικάρων” και η ικανοποίηση ήταν φανερή στο πρόσωπο του κόουτς Σπόντη Νίκου.

DSC08473

“…. Αρκετές φορές  η νίκη -και μόνο αυτή- αποτελεί στόχο σε όσα παιδιά βρίσκονται στις κρίσιμες νεαρές ηλικίες και ασχολούνται με τον αθλητισμό. Εκείνο που πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα  για εμάς τους  προπονητές  αλλά και τους γονείς των αθλητών   είναι να δοθούν οι σωστές βάσεις στα παιδιά  και πάνω απ’ όλα να χαίρονται  τη συμμετοχή τους  στο μπάσκετ και να σέβονται τον αντίπαλο…” δήλωσε  ο προπονητής των “Ικάρων”. “….Συνεχίσαμε σήμερα το σερί των καλών μας εμφανίσεων αποτέλεσμα της   καλής  μας ψυχολογίας  και  φόρμας .Συγχαρητήρια και στους αντιπάλους μας που έπαιξαν όμορφο μπάσκετ και προσπάθησαν για το καλύτερο…Ευχόμαστε ότι καλύτερο σε όλους!…”.
” Η μαχητικότητα η σοβαρότητα και η ενέργεια που πρέπει να βγάζεις στο παρκέ πρέπει να είναι χαρακτηριστικό του σωστού αθλητή, σε οποιαδήποτε συνθήκες …” ανέφερε ο κόουτς των “Ικάρων” Σερέτηε Θεολόγος. “…..Σήμερα είμασταν και πάλι αποφασιστικοί και ομαδικοί κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα μια καλή εμφάνιση και μια ευρεία νίκη .Όμως για να έχει αυτή η απόδοση νόημα, πρέπει να συνεχιστεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα  και στο επόμενο τελευταίο παιχνίδι που μάλιστα είναι και ντέρμπυ.

Εάν παρουσιαστούμε όπως παίξαμε σήμερα τότε δικαιωματικά μπορούμε να ισχυριστούμε ότι είμαστε έτοιμοι να κλείσουμε τη σεζόν με ωραίο τρόπο και να ‘μαστε περήφανοι γι αυτά που έχουμε πετύχει, με σκληρή δουλειά, όλο το χρόνο….Μπράβο σε όλα τα παιδιά!….”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου