Tuesday, 23 April, 2024

Άρης Παλαιφύτου – Απόλλων 1960 Κρύας Βρύσης 0 – 7

Με την τρίτη νίκη του ολοκλήρωσε την πρώτη φάση του Κυπέλλου ο Απόλλωνας Κρύας Βρύσης, παιχνίδια που σίγουρα ήταν ενταγμένα στη συνολική προετοιμασία

της ομάδας ενόψει πρωταθλήματος. Δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλο το έμψυχο δυναμικό του ο Φώτης Μητσάκης έβγαλε τα δικά του χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των παικτών του. Το παιχνίδι μέσα στο Παλαίφυτο δεν αποτελεί άξιο ιδιαίτερου σχολιασμού και απλά καταγράφεται το αποτέλεσμα του στην ιστορία.

8ο σέντρα του Καραφουλίδη από αριστερά στο ύψος του δεύτερου δοκαριού όπου ο Μιχαηλίδης Π. με κεφαλιά θα φέρει τη μπάλα στο κέντρο της εστίας όπου ο επερχόμενος Μωυσίδης με κοντινή προβολή θα ανοίξει το σκορ σε 0-1.29ο πάσα του Μπρέγου στον Μωυσίδη, αυτός στον Μποζίδη με τον τελευταίο χωρίς να δυσκολευτεί με πλασέ θα σημειώσει το 0 – 2.

33ο μακρινή φωτοβολίδα (πολλά μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή) του Μποζίδη και η μπάλα θα καρφωθεί στο βάθος των διχτυών, σημειώνοντας το 0 – 3.

36ο θα φύγει μόνος του στην αντεπίθεση ο Μποζίδης για να βρεθεί τέ τα τετ με τον τερματοφύλακα, το πλασέ του οποίου θα βρει την ρίζα της δεξιάς καθέτου δοκού του Παλαιφύτου.

Σέντρα από δεξιιά για τον Απόλλωνα ο Μπρέγου με τακουνάκι θα φέρει την μπάλα προς την εστία του Μήνου και με τον Ορφανίδη βλέποντας την πορεία της με κοντινή κεφαλιά θα σημειώσει το 0 – 4.

65ο εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια του Δημόπουλου με ένα γρήγορο σπριντ θα περάσει δύο αντιπάλους για να βρεθεί τε τα τετ με τον τερματοφύλακα τον οποίο δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει ανεβάζοντας το σκορ σε 0 – 5.

https://www.facebook.com/489330611095186/videos/1786184988076402/

73ο ωραίο δυνατό και ευθύβολο σουτ του Ζαφειρίου θα καρφώσει την μπάλα στο βάθος των δικτύων του Παλαιφύτου σημειώνοντας το 0 – 6

75ο ο Δημόπουλος θα φύγει από δεξιά θα πει στην μεγάλη περιοχή κόβοντας την μπάλα στ΄ αριστερά του για τον αμαρκάριστο Μωυσίδη ο οποίος με υποδειγματικό πλασέ σημείωσε το τελικό 0 – 7.

Η διαιτησία του κ. Βαμβακά με επόπτες τους κ.κ. Χατζηλιόντα, Κεσίσογλου χωρίς προβλήματα.

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ (ΚΑΝΕΛΙΑΔΗΣ Ν.): Μήνου, Ματεντζόγλου, Γιαντζιδιώτης (74ο Μυστακίδης), Κανελιάδης, Χαντζίδης, Agolli, Χ΄΄λιάδης, Gorri, Μπόλας, Γησκιάς, Buzanni.

ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 (ΜΗΤΣΑΚΗΣ Φ.): Σκαπέρδας, Τσάλμας, Ορφανίδης (68ο Τσιόπτσης), Τσιρακίδης, Μπρέγου, Παπαδόπουλος (63ο Παυλίδης), Μιχαηλίδης (46ο Ζαφειρίου), Καραγιάννης (58ο Δημόπουλος), Μποζίδης, Καραφουλίδης, Μωυσίδης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου