Friday, 29 March, 2024

ΑΣ Γιαννιτσά – ΠΟ Τρίγλιας 0-0

Χωρίς νικητή έληξε το εντός έδρας παιχνίδι του Α.Σ. Γιαννιτσά κόντρα στην ομάδα της Ν. Τρίγλιας, που άνοιξε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της Γ’ εθνικής με το στείρο 0-0.
Το παιχνίδι έγινε σε ένα άθλιο αγωνιστικό χώρο, που δυσκόλεψε πάρα πολύ τις προσπάθειες των 2 ομάδων.
Στο πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι είχαν μια ελαφρά υπεροχή, χωρίς όμως να καταφέρουν να την αξιοποιήσουν, στην επανάληψη η ομάδα των Γιαννιτσών ανέβασε την απόδοση της, πήρε αυτή την υπεροχή και θα μπορούσε να είχε πάρει και τη νίκη σε 2 περιπτώσεις, στο 79′ σε γύρισμα μέσα στην περιοχή του Κοτσαρίδη η μπάλα χτυπά καθαρά στο χέρι του αμυντικού Καρατσαόγλου όμως ο διαιτητής που ήταν κοντά κακώς δεν έδωσε το σημείο του πέναλτι για τα Γιαννιτσά και στη μεγαλύτερη φάση του αγώνα, που έγινε στο 3′ των καθυστερήσεων όταν ο Ζούρκος έβγαλε μόνο με τον τερματοφύλακα τον Κοτσαρίδη, όμως ο έμπειρος μέσος δεν πλάσαρε σωστά με αποτέλεσμα με διπλή προσπάθεια ο Παλαβράκης να μπλοκάρει την μπάλα και να δώσει τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.
Η ομάδα της Τρίγλιας είχε δοκάρι σε σουτ του Παλλά στο 34′.
Υπήρχαν και άλλες μικροφάσεις μπροστά στα 2 καρέ χωρίς όμως να είναι άξια λόγου.
Η διαιτησία του Θεσσαλονικιού Βουρνέλη Ματθαίου Σ.Δ.Μακεδονίας, αδικεί κατάφωρα την ομάδα των Γιαννιτσών που δικαιολογημένα για ακόμα ένα ματς αισθάνεται αδικημένη.
Στο 5′ των καθυστερήσεων αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Σουάνης της Τρίγλιας.
Πριν τον αγώνα τιμήθηκε από τη διοίκηση του Α.Σ. Γιαννιτσα μια μεγάλη μορφή του Γιαννιτσιώτικου ποδοσφαίρου, ο παλαίμαχος επιθετικός και φόβος κάθε εστίας, Σταύρος Κούλογλου.


Α.Σ. Γιαννιτσά (Καβακάς): Κυρου, Ρεις, Παπασυμεων, Μπαμπαλής, Ιορδανίδης, Παντεκίδης, Ζαρογιάννης (90′ Μπιγκάνος), Μουρίκι, Κοτσαρίδης, Ζουρκος, Πέλκας (85′ Ευθυμιάδης)
ΠΟ Τρίγλιας (Στεφανίδης): Παλαβράκης, Ζώτος (90+ Μουζίκος), Μενεγκαλι, Σγουρός, Μπέσου (90+Κεχαγιάς) Καρατσαογλου, Σουανου, Σαρβανίδης, Σταυρόπουλος, Παλλας (71’Ντουγκα), Λιονης (86’Σπασιτς)
Γιώργος Χατζηχρήστος

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου