Saturday, 20 April, 2024

Συνεργασία Θεοδώρας Τζάκρη και Ομίλου Φίλων Μοτοσικλέτας Γιαννιτσών

για την παραχώρηση προς χρήση της πίστας moto cross στην περιοχή Ταλαμπά Γιαννιτσών έναντι τιμήματος
Η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη είχε συνεργασία σήμερα 25 Φεβρουαρίου 2018 με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Φίλων Μοτοσυκλέτας Γιαννιτσών (Ο.Φ.Μ.Γ.) κκ. Θεόδωρο Σαπαντζή, Στέλιο Τριανταφυλλίδη, Βασίλη Δεληλάμπου και Κωνσταντίνο Σαπαντζή, ο οποίος δραστηριοποιείται στον μηχανοκίνητο αθλητισμό από το 1993 και έχει διοργανώσει πλήθος πανελλήνιων και πανευρωπαϊκών αγώνων moto cross στην πίστα moto cross στην περιοχή “Ταλαμπά” Γιαννιτσών, η οποία χρησιμοποιείται και ως προπονητικός χώρος και είναι διαθέσιμη έκταση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, τη διαχείριση της οποίας έχει το τμήμα Πολιτικής Γης της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφέρειας.
Η κ. Τζάκρη ενημέρωσε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Φ.Μ.Γ. για την ρύθμιση που έχει ήδη συμπεριληφθεί στο σχέδιο νόμου για τις Συλλογικές Οργανώσεις των αγροτών που πρόκειται να ψηφιστεί από την Βουλή πριν από τις διακοπές του Πάσχα.
Σύμφωνα με την ρύθμιση αυτή στο τέλος της παρ. 2 του άρθρου 4 του ν.4061/2012 προστίθεται περίπτωση ε’ ως εξής: “ε) Για αθλητικούς σκοπούς, κατά χρήση, έναντι τιμήματος”. Με την ρύθμιση αυτή θα δοθεί η δυνατότητα ικανοποίησης αιτημάτων αθλητικών συλλόγων προς τις Περιφέρειες της χώρας με τα οποία αιτούνται την παραχώρηση ακινήτων του άρθρου 1 του ν. 4061/2012 κατά χρήση σε αυτούς έναντι τιμήματος, για την προώθηση των αθλητικών τους σκοπών.
Βάσει της ρύθμισης αυτής θα τους δοθεί η δυνατότητα να υποβάλουν αίτημα προς την Περιφέρεια για την παραχώρηση της έκτασης στην περιοχή “Ταλαμπά” Γιαννιτσών που χρησιμοποιείται ως πίστα moto cross κατά χρήση κατόπιν καταβολής τιμήματος και για την επιδίωξη των αθλητικών τους σκοπών.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου