Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Από την Αρχαία Κόρινθο ξεκίνησε με το βανάκι του ο Καλλίρης

- Advertisement -

Από τον πρώτο κιόλας σταθμό του οδοιπορικού διαβούλευσής με τους συντοπίτες μας, την Αρχαία Κόρινθο, δικαιώθηκε η επιλογή μας να συνδιαμορφώσουμε με τους πολίτες την επόμενη μέρα για το Δήμο Κορινθίων, κάνοντας μαζί πράξη το αυτονόητο.
Σε μια ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συζήτηση, διαπιστώθηκαν προβλήματα και αναδείχθηκαν οι προοπτικές της περιοχής, διατυπώθηκαν από τον επικεφαλής μας, Πελοπίδα Καλλίρη, οι προτάσεις και το σχέδιό μας για την Αρχαία Κόρινθο, και το αποτέλεσμα αυτής της διαβούλευσης θα αποτυπωθεί αναλυτικά στο Πρόγραμμά μας.
Με δέσμευση την αδιαπραγμάτευτη προσπάθεια μας τόσο για την επίλυση των καθημερινών ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι, όπως είναι η καθαριότητα, η ασφάλεια και οι υποδομές, όσο και με την ανταποδοτική προς τους πολίτες αξιοποίηση του ιστορικού, θρησκευτικού, πολιτισμικού χαρακτήρα της περιοχής, προτεραιότητά μας είναι να κάνουμε την Αρχαία Κόρινθο σπουδαία ξανά.
Η Αρχαία Κόρινθος μπορεί και πρέπει να αποτελέσει ένα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου, με πολυεπίπεδα οφέλη για τον τόπο μας.
Είναι το αυτονόητο και μαζί θα το κάνουμε πράξη. Για την εξέλιξη του τόπου μας. Για το Δήμο Κορινθίων που μας αξίζει.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog