Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Εβίτα Κούτμου θα είναι υποψήφια με τον Πέτρο Τατούλη

- Advertisement -

Η διακεκριμένη δικηγόρος Ευσταθία (Εβίτα) Κούτμου ανακοινώθηκε πως θα είναι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Κορινθίας με το συνδυασμό της «Νέας Πελοποννήσου» με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη.

Η Ευσταθία (Εβίτα) Κούτμου γεννήθηκε στις 27 Μαΐου 1974 στην Κόρινθο και διαμένει στα Ίσθμια Κορινθίας. Μεγάλωσε σε πενταμελή οικογένεια με γονείς την Σοφία και τον Δημοσθένη Κούτμο.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Νομικών και Οικονομικών Σπουδών (Ν.Ο.Ε.) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης όπου απέκτησε το πτυχίο Νομικής.

Από το 1998 μέχρι σήμερα εργάστηκε ως έμμισθη δικηγόρος της εταιρείας ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ και εν συνεχεία μαχόμενη δικηγόρος του Πρωτοδικείου Κορίνθου.

Τον Οκτώβριο του 2002 υπήρξε υποψήφια Νομαρχιακή Σύμβουλος με το Συνδυασμό ‘‘Κορινθία-Ώρα Δημιουργίας’’ του Ν. Ταγαρά.

Επίσης, διετέλεσε γραμματέας της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Νομικός Σύμβουλος του Γ. Γραμματέα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Εξελέγη Δημοτική Σύμβουλος το 2006 στο τότε Δήμο Λουτρακίου και εν συνεχεία το 2010 στο καποδιστριακό Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας -Αγίων Θεοδώρων με την δημοτική παράταξη «ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» του υποψηφίου Δημάρχου Π.Παύλου.

Κατά τη θητεία της υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του ΔΟΥΚΑ, μέλος του Δ.Σ του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Λουτρακίου, μέλος του Δ.Σ της ΔΕΥΑΛ, μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και Πρόεδρος του νεοσύστατου Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου Περαχώρας κατά την περίοδο 2013 έως 2014.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog