Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι: To βιογραφικό του υποψηφίου δημάρχου Κωστή Ζερβού

- Advertisement -

Ο Κώστας Ζερβός θα είναι επίσης υποψήφιος, ως επικεφαλής του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης»

O Κωστής Ζερβός γεννήθηκε στο Λουτράκι το 1986 από τον Περικλή Ζερβό και τη Χριστίνα Φιλιπποπούλου.Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Λουτρακίου. Είναι πτυχιούχος του Φυσικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών, με ειδίκευση στη Διδακτική Φυσικών Επιστημών και στη Διαχείριση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.Κατά τα φοιτητικά του χρόνια εργάστηκε σε καταστήματα εστίασης και ασχολήθηκε με το εμπόριο νωπών φρούτων και λαχανικών.

Είναι καθηγητής και διατηρεί φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης στο Λουτράκι, μέλος του Συλλόγου Φροντιστηριούχων Κορινθίας και της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος.Παράλληλα, στο πλαίσιο της ενασχόλησής του με τον αγροτικό τομέα και ειδικότερα με την ελιά, συμμετείχε σε διεθνή διαγωνισμό και τιμήθηκε με το χρυσό βραβείο αριστείας.

Η ενασχόλησή του με τα κοινά ξεκίνησε στα φοιτητικά του χρόνια, συμμετέχοντας ενεργά στο Τοπικό Συμβούλιο Νέων και έκτοτε παρακολουθεί στενά τα τεκταινόμενα στο Δήμο μας.Το 2014 ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Πρωτοβουλία Πολιτών για το Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων».

Το 2018, μαζί με μία ομάδα εξαίρετων συνδημοτών, συγκρότησαν πολιτικό φορέα. Το 2019, έτος αυτοδιοικητικών εκλογών, αποφάσισαν να διεκδικήσουν ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο με τον ίδιο να θέτει υποψηφιότητα δημάρχου, επικεφαλής του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης για το Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων».

 

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο πολιτικός φορέας που συγκροτήθηκε το 2018 ποια παρέμβαση έκανε στα δημοτικά ποια πρόταση ποια άποψη για κάποιο θέμα; Και αφού υπήρχε ο πολιτικός φορέας γιατί η κομματική οργάνωση Λουτρακίου του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε μεταξύ ΚΟΦΙΝΑ και ΖΕΡΒΟΥ και αποφάσισαν ΖΕΡΒΟ;

  2. Οι ελιές και τα αγροτικά που έχωσε στο βιογραφικό έχουν εμφανώς ως σκοπό να κερδίσουν ψήφο από την εργάτη αγροτική τάξη. Δόλωμα κοινώς.

  3. Ότι ασχολείται με τα χτηματα του και αυτό σε πειράζει όπως και ότι μικρός έπαιζε στις αλάνες Όλα τα φυσιολογικά πράγματα σε ενοχλούν;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog