Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τι συμβαίνει τώρα στο Λουτράκι;; Eκλογομαγειρέματα και μυστικές συναντήσεις!

- Advertisement -

Δύο υποψήφιοι, μιά συμμαχία..!!

Τι συμβαίνει στο Λουτράκι;; Aυτή τη στιγμή σε γνωστό cafe του Λουτρακίου, δύο άνδρες , επικεφαλής συνδυασμών συζητούν…

Ισως κανείς δεν περίμενε να δει τους υποψηφίους δημάρχους κ. Ζερβό Κωστή και Πάνο Ηλιακόπουλο να πίνουν μαζί τον καφέ τους, αφού και δυο έχουν ανακοινώσει υποψηφιότητες προσδοκώντας να τους εμπιστευθούν οι συμπολίτες μας με την ψήφο τους.

Σύμφωνα όμως με ασφαλείς πληροφορίες του loutrakiblog.gr οι δύο άνδρες όχι μόνο συζητούν πίνοντας το καφεδάκι τους, αλλά συμφώνησαν κιόλας … μια …εκλογική συμμαχία.

Ο υπ. δήμαρχος κ. Πάνος Ηλιακόπουλος, τελικά αποφάσισε να μην είναι υποψήφιος και όσα άτομα είχαν ανακοινώσει ότι κατέρχονται ως υποψήφιοι σύμβουλοι μαζί του, προσχωρούν στο συνδυασμό του κ. Κωστή Ζερβού.

Αυτό και αν λέγεται συμμαχία και μάλιστα ΕΚΠΛΗΞΗ !

 

O φακός του Loutrakiblog. τους συνέλαβε ! Μαζί τους ο Νίκος Κοροβέσης, υπ.δημ. σύμβουλος με το συνδυασμό του κ. Ζερβού.

 

- Advertisement -

82 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φυσικα και θελουμε ΙΚΑΝΟΥΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ Αφου οπως λες το λουτρακιεχει πολλα προβληματα οι υπαρχοντες ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΜΗΠΩΣ ναδοκιμαζαμε καποιον με μυαλο ορεξη και ωριμοτητα πολλαπλασια της ηλικιας του¨???

    • Το μυαλό, η ορεξη και η ωριμότητα πολλαπλασια της ηλικίας του, από που αποδεικνυονται να μας εξηγήσεις για να μας πεισεις. Από την ομιλία του-μονολογο του που ήταν μόνο θα, θα και ύβρεις προς τους προηγουμενους δημαρχους ή από την κατάθεση Στεφάνου την πρωτομαγια; αυτόν τον κύριο δεν τον έχουμε δει ποτέ σε δημοτικό συμβουλιο ούτε τον ακούσαμε ποτέ να συμμετάσχει σε συζήτηση για τα ζητήματα του τόπου μας. Συνεπώς είναι γιγάντιο ρίσκο να ψηφίσουμε έναν παντελως αγνωστο και δη σθεναρα πολιτικοποιημενον.

      • Αν πραγματικα σε ενδιαφερει θα φροντισεις νατον γνωρισεις καλυτερα και τοτε θα καταλαβεις πολλα Και εγω τις ιδιες σκεψεις με εσενα ειχα οταν ομως μιλησα μαζι του αναθεωρησα Τα τηλεφωνα του τα βρισκεις ευκολα

  2. Φυσικά δεν θα έπρεπε να θελουμε τους δοκιμασμενους, αλλα δεν θέλουμε και τους πολιτικοποιημενους. Ουτε Συριζαιους ουτε ΚΚΕδες ουτε ΛΑΕδες… Αυτοι ολοι εχουν συμφέροντα απο πισω, κακα τα ψεμματα. Μπορεί να ειναι έξυπνος, να εχει ιδέες και αλλα προσοντα, να ειναι καλα να βαλει υποψηφιοτητα στις βουλευτικες με τον Συριζα να τον ψηφισουν οσοι εμειναν ευχαριστημενοι

    • Πολλή μπερδεμένα τα λες βρε παιδί μου , δεν θέλεις ΛΑΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΙΝΑΛ ΝΔ δηλ άτομα που έχουν συμμετοχή σε κάποια πολιτική παράταξη ; Είσαι εκτός πραγματικότητας !! Μάλλον πρέπει να το κοιτάξεις !!

    • Για να ξέρεις φίλε μου ότι για να καταθέσεις στεφάνι την 25η Μαρτίου χρειάζεται να είσαι στην λίστα του Δήμου βάσει του πρωτοκόλλου και να έχεις καλέστεί επίσημα πράγμα που δεν συμβαίνει με τους υποψήφιους Δημάρχους ! Αυτά για να μαθαίνεις

      • Μαλιστα,πρωτον αν θες να καταθεσεις στεφανι το δηλώνεις λιγο καιρο πριν και καταθέτεις το στεφανι.. εκτος αν θελεις να μου πεις οτι η κυρια πχ της ελληνορωσικης φιλίας που καταθετει σε καθε εθνικη γιορτη στεφανι, ειναι στο ‘πρωτόκολλο’ του Δήμου!!! Δευτερον, οταν καταθετεις στεφάνι την πρωτομαγια εκτος πρωτοκολλων και δημου και λοιπα, ετσι μπορεις να πας να καταθεσεις και σε αλλες περιστάσεις. Η απαντηση σε αυτο που ρωτησα θα μπορουσε να ειναι ενα ναι ή ενα οχι,χωρίς πολλα λόγια. Αντι αυτου, ο ενας ‘βλέπει’ φασιστες και ο αλλος μας λεει για πρωτόκολλα. Ενδιαφέρουσες αντιδρασεις, ξαναλέω

  3. Αυτά είναι επικινδυνοι εθνικισμοι 15’09. Κωστή μην απαντάς στα φασισταρια, τους τσουζει η υποψηφιότητα σου.

  4. 23:37 αναμφισβητητα φασιστας είσαι εσύ. Εκανα μια απλη ερώτηση η απαντηση της οποιας ειναι σημαντικη για εμένα, δεν χαρακτήρισα ουτε σχολίασα κατι αλλο. Φυσικά η αντιδραση σου ηταν η καλυτερη απάντηση και σε ευχαριστώ, ο Κωστής δεν χρειάζεται να απαντησει. Αν και ουτε εγω ειχα πάει, οποτε μαλλον απαλλασομαι των κατηγοριων

    • Το είπα γιατί επιτιθεστε όλοι στον Κωστή γιατί σας τσούζει η υποψηφιότητα ενός δημοκράτη. Τώρα που σας παίρνει, γιατί ο Κωστής θα εκλεγεί και θα σας βάλει στην θέση που σας αξήζει όλους εσας.

      • Πρώτα μας λες φασισταρια, μετα θα μας βαλει στην θεση μας(πως?) … πες και αλλα τετοια ‘δημοκρατικα’ πες και αλλα!Το κανεις ολο και καλύτερο.

  5. ΤΙ ΚΑΚΙΑ …. ΑΠΑΠΑ… ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ . ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ ΟΜΩΣ .. ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ? ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΣ ΜΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ … ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ .. ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΔ ΕΙΤΕ ΠΑΣΟΚ ΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ .ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΣΑς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

  6. Normal
    0

    false
    false
    false

    EN-US
    X-NONE
    X-NONE

    /* Style Definitions */
    table.MsoNormalTable
    {mso-style-name:”Table Normal”;
    mso-tstyle-rowband-size:0;
    mso-tstyle-colband-size:0;
    mso-style-noshow:yes;
    mso-style-priority:99;
    mso-style-parent:””;
    mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
    mso-para-margin:0cm;
    mso-para-margin-bottom:.0001pt;
    mso-pagination:widow-orphan;
    font-size:10.0pt;
    font-family:”Times New Roman”,”serif”;}

    Ο κύριος Ζερβός στην εναρκτήρια ομιλία του
    στο δημοτικό κέντρο μίλησε ασαφώς και άνευ στοιχείων για μυστικές συμφωνίες
    κάτω από το τραπέζι προηγουμένων δημάρχων, φωτογραφίζοντας ασφαλώς τον νυν
    δήμαρχο. Για την δική του όμως μυστική συμφωνία τι έχει να μας πει? Διότι θα
    είναι παντελώς αδαής κάποιος αν πιστεύει πως ο κύριος Ηλιακόπουλος του έκανε
    αυτή την παραχώρηση άνευ ανταλλαγμάτων. Π οιων ? Ο πωσδήποτε οι δυο τους το ξέρουν , εμείς όχι . Επίσης,
    δήλωνε πως κατεβαίνει ανεξάρτητος, έως ότου ο Σύριζα εξέδωσε την λίστα
    όσων υποστηρίζει σε κάθε δήμο, όπου φυσικά το όνομά του περιλαμβάνεται. Τώρα
    που τον εξέθεσε το ίδιο του το κόμμα, τί έχει να μας πει με επίσημη δήλωση? Στα
    εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου, αυτός έδωσε ως ορισμό της δημοκρατίας την
    συνεχή εποικινωνία με τους πολίτες και την σωστή ενημέρωση του κόσμου. Και να
    μιλήσει τώρα λοιπόν ,
    εκτίθεται διότι στα πλαίσια της σωστής ενημέρωσης του κόσμου, όπως ο ίδιος είπε, δεν ανέφερε ποτέ την υποστήριξη που του παρέχει το κυβερνών κόμμα (ούτε φυσικά ξέρουμε και τα συμφωνηθέντα . Υποστήριξη ενός νέου και αγνώστου με τί
    ανταλλάγματα?). Αλλά κ αι να μην μιλήσει, πάλι εκτίθεται διότι
    αναιρεί όσα είπε περί συνεχούς επικοινωνίας του με τους πολίτες. Άρα μήπως ο
    καθαρός υποψήφιος δεν είναι τόσο καθαρός, και όλα αυτά πριν καν ξεκινήσει
    πολιτική σταδιοδρομία? Δηλαδή
    τί έχουν να δουν τα μάτια μας, αν εκλεγεί?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog