Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Πάσχα ήταν και πέρασε…(Φώτο+Βίντεο)

- Advertisement -

Επιστροφή στην καθημερινότητα για όλους, μετά την μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας.

Επιστροφή και για την συντακτική ομάδα του Loutrakiblog με τι άλλο;

Μια μικρή φωτογραφική ανασκόπηση των εορταστικών ημερών που περάσαμε, σε ένα Λουτράκι που τα είχε όλα!

Γαλήνια θάλασσα μέσα στην άπνοια και την κατανυκτική ατμόσφαιρα της Μεγάλης Παρασκευής, μέχρι τα γνωστά εξωτικά μας κύματα σε μία κατάμεστη παραλία την Δευτέρα του Πάσχα.

Καταλυτικό ρόλο στην μεγαλοπρέπεια των άγιων αυτών ημερών έπαιξε η Φιλαρμονική Λουτρακίου, όπου με τις ξεχωριστές της εκδηλώσεις το Σάββατο του Λαζάρου, την Μεγάλη Τετάρτη, με αποκορύφωμα την περιφορά των επιταφίων την Μεγάλη Παρασκευή, συνέβαλε τα μέγιστα στην κατανυκτικότητα της Μεγάλης Εβδομάδας.

Όλη η επιβλητικότητα της Μεγάλης Παρασκευής, περικλείεται σε ένα καταπληκτικό βίντεο διάρκειας 2 λεπτών που ανέβηκε απο την φιλαρμονική στο YouTube και έρχεται να μας θυμίσει, γιατί το Πάσχα στο Λουτράκι έχει γίνει Θεσμός!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια φωτογραφιών:

Παναγιώτης Δρίτσας

 

 

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ωραίες οι φωτογραφίες φίλε Παναγιώτη σαν της Χαρουλας 😜Φορτώστε έχουμε και συνέχεια 😁Ευρωεκλογές Δημοτικές σε δουλειά να βρισκόμαστε !😊Την Καλημερα μου στη Χαρουλα και όλο το loutrakiblog και σε όλους τους σχολιαστές του μπλοκ να μαζευόμαστε σιγά σιγά να μην κάνω παιχνίδι μόνος μου 😎😂😂Καλημερα Λουτρακι 🦈

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog