Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

‘Ερχονται μετανάστες στο Λουτράκι;;

- Advertisement -

Δημόσιο κάλεσμα-ανοιχτή πρόσκληση στους συνδημότες απευθύνει ο συμπολίτης κ. Κόντης Μάκης με σκοπό να τους ενημερώσει για την πρόθεση κάποιων ξενοδόχων να φιλοξενήσουν πρόσφυγες στα ξενοδοχεία τους στο Λουτράκι, όπως ο ίδιος μας είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του.

Ο κ. Κόντης δεν θέλησε να μας πει περισσότερα τηλεφωνικά, μας διαβεβαίωσε όμως ότι οι πληροφορίες του είναι έγκυρες.

Η συνάντηση-συζήτηση για αυτό το θέμα θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Λουτράκι, στο ξενοδοχείο ΜΑΝΤΑΣ στις 7.30 μ.μ.

Δείτε και την ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook

 

- Advertisement -

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΟ ΓΥΑΛΙΝΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΟΤ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟ ΡΙΒΑΤΖ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΩΡΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΟ ΑΜΟΙΡΩΝ ΑΥΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΠΑΤΑΠΙΟΥ ΕΠΙΣΗΣ

    • Πόσο ανθέλληνας και πόσο προβοκάτορας μπορείς να γίνεις απέναντι από την ΕλληνικήΟρθόδοξη Πίστη μας που μπορείς να λες χωρίς να σε πιάνει δέος ότι μπορούν να μένουνμουσουλμάνοι στα δικά μας ελληνικά μοναστήρια;Ντροπή σου και αίσχος σου ανθέλληνα! Ο Θεός να σε κρίνει για πάντα, ο δικός μας ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ!

    • τα σπιτια μας και τα δικα σας ειναι ιδιωτικη περιουσια. Η δημοσια περιουσια μπορει να τους φιλοξενησει και να τους βοηθησει

  2. Ώπα ρε παιδιά, φορτώσατε και δεν καταλάβατε μπιτ. Απολύτως ειρωνικό είναι το σχόλιο του/της 14.49. Έλα ξεφορτώστε τώρα. Αφού τους πήγαν στο μοναστήρι τις προάλλες και δεν ήθελαν επειδή ήταν ψηλά. Καλύτερα πίσω στην Μόρια έλεγαν. Γιαυτό λέω πως το σχόλιο είναι σαρκαστικό. Καταλάβετε επιτέλους και 5 πράγματα πριν απαντήσετε. Ποιός τους θέλει εδώ πλην των συριζαίων για να κάνουν χρυσές δουλειές με τις ΜΚΟ?

      • Τότε να μην ψηφίζεις, διότι η ψήφος σου επιρρεάζει και το δικό μας μέλλον, ακόμη και των παιδιών μας. Κάτσε καλύτερα σπίτι σου και βλέπε GNTM ή βγες να χτυπήσεις την φράπα σου με την ησυχία σου και τα ποδάρια επάνω στην απέναντι καρέκλα του τραπεζιού.

        • Ποιος είσαι εσύ που θα μου απαγορεύσεις το δικαίωμα της ψήφου;Άσε τις μαγκιές σου και μίλα με σοβαρότητα. Μη λες ανοησίες.ΥΓ:Όσον αφορά το GNTM ποτέ δεν έχω ανοίξει την τηλεόραση για να παρακολουθήσωαυτό το πολύ χαμηλού επιπέδου πρόγραμμα.

          • Οχι, εσυ εχεις να μας απαντησεις αυτο το σοβαροτατο: ποιος εισαι εσυ που η αμυαλη ψηφος σου (το παραδεχεσαι αλλωστε) μας (σε ολους μας) κοστιζει εξτρα φορους, κρατησεις, μειωσεις και εθνικες προδοσιες. Κατσε και βλεπε survivor αφου δεν σου αρεσει το GNTM τοτε.

  3. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΣΥΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΜ ΗΜΙΘΕΟ ΣΩΡΡΑ ! ΠΑΥΑΛΑΚΙ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΗΜΙΘΕΟΥ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ !

  4. Φίλε 15.05, το πολύ μυαλό μπορεί να το στερείσαι λιγάκι, αλλά τουλάχιστον δεν είσαι βλάχος. Ευτυχώς που ήρθε από τον Βόλο ο Κωστόπουλος και σε ξεβλάχεψε. Όχι μόνο εσένα, αλλά όλη την Αθήνα δηλαδή!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog