Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

“Χρυσή” Διεθνής Βράβευση Ποιότητας για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Λουτράκι ΥΔΡΙΑ!

- Advertisement -

Άλλη μια μεγάλη διάκριση (η πέμπτη κατά σειρά σε τρία χρόνια) ήρθε να προστεθεί για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Λουτράκι ΥΔΡΙΑ!

Στην πρώτη του συμμετοχή στον Ευρωπαϊκό φορέα πιστοποίησης ποιότητας DLG, απέσπασε τη  σπουδαία διάκριση “DLG International Award 2020 in Gold” πιστοποιόντας έτσι την άριστη ποιότητα και χαρακτηριστική του γεύση!

 

 

Για τις δοκιμές τροφίμων, η DLG έχει αναπτύξει μια επιστημονικά αναγνωρισμένη μέθοδο δοκιμής πιστοποιημένη με ISO και DIN και χρησιμοποιείται επίσης από άλλα ιδρύματα, αρχές και εταιρείες για τον ποιοτικό έλεγχο των τροφίμων. Μετά τη δοκιμή, ο κατασκευαστής λαμβάνει  λεπτομερή έκθεση των δοκιμών σχετικά με το αποτέλεσμα των προϊόντων του.

Η διαδικασία πιστοποίησης του Γερμανικού οργανισμού που ιδρύθηκε στην Φρανκφούρτη το 1885, χρησιμοποιεί τις πλέον σύγχρονες μεθόδους με γνώμονα τα διεθνή πρότυπα ελέγχου ποιότητας και επικεντρώνεται σε μία σειρά από αλληλένδετους παράγοντες, όπως η διαύγεια, η οσμή, η γεύση και συμπληρώνεται από αυστηρή εργαστηριακή ανάλυση των προϊόντων!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στα τρόφιμα που πληρούν τις αυστηρές απαιτήσεις ποιότητας του DLG μπορούν να απονεμηθούν τα βραβεία DLG σε χρυσό, ασήμι και χάλκινο, ανάλογα με τα αποτελέσματα των δοκιμών.

 

 

Είναι η πέμπτη κατά σειρά διεθνής διάκριση για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Λουτράκι ΥΔΡΙΑ η οποία επισφραγίζει την άριστη ποιότητα και ασυναγώνιστη γεύση του!

 

 

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Υδρία Λουτράκι είναι το πρώτο επίσημα αναγνωρισμένο ως Μεταλλικό Νερό στην Ελλάδα και ένα από τα πρώτα στην Ευρώπη. Κατά τη διαδρομή του από τα Γεράνεια Όρη συναντά πετρώματα που το εμπλουτίζουν με πολύτιμα μεταλλικά στοιχεία και ιδιαίτερα με Μαγνήσιο ενώ η αλκαλική του σύσταση και η εξισορροπημένη συγκέντρωση ιχνοστοιχείων το καθιστούν ξεχωριστό τόσο σε Εθνικό όσο και Διεθνές επίπεδο.

Είναι πτωχό σε Νάτριο και με χαμηλή περιεκτικότητα σε Νιτρικά παράμετροι που το κρίνουν κατάλληλο για δίαιτα. Επίσης λόγω του ιδανικού ΡΗ (8.3) χαρακτηρίζεται σαν Φυσικό Αλκαλικό Νερό.

 

 

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Υδρία Λουτράκι έχει υψηλή περιεκτικότητα σε Μαγνήσιο (91,6mg/λίτρο) χάρη στη μορφολογία του εδάφους από το οποίο αναβλύζει. Το χαρακτηριστικό αυτό το καθιστά μοναδικό για το ανθρώπινο σώμα δεδομένου ότι έχει αποδειχθεί ότι το Μαγνήσιο είναι ευεργετικό για την υγεία της καρδιάς.

 

 

Η συνιστάμενη λήψη μαγνησίου ενός ενήλικα ανά ημέρα είναι 310-420 mg. Μία φιάλη 1,5λίτρου Φυσικό Μεταλλικό  Λουτράκι  ΥΔΡΙΑ περιέχει περίπου 140 mg όταν η συντριπτική πλειοψηφία των εμφιαλωμένων νερών παγκοσμίως δεν ξεπερνά τα 50 mg.

 

 

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Λουτράκι απέσπασε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά (2017,2018,2019) βραβείο ανώτερης γεύσης με τρία χρυσά αστέρια και απέκτησε το βραβείο Prestige Crystal Taste Award που το κατατάσσει στα πλέον ποιοτικά εμφιαλωμένα νερά παγκοσμίως!

Το 2019 έκλεισε με τους “χρυσούς” οιωνούς από τον Γερμανικό Οργανισμό DLG προδιαθέτοντάς μας για τα καλύτερα!

 

https://www.facebook.com/ydriawater/

https://www.instagram.com/ydriawater/

 

 

 

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ένας εκτός απ εμένα δεν θα βρεθεί να σχολιάσει στο άρθρο αυτο που είναι ζωτικής σημασίας για τον τόπο όπως είναι και το νερό μας το πόσιμο και το ιαματικό !!Εχουν πέσει όλοι στο τη είπε ο Καραπαναγος ο Φρανζολας Ο Κοντός και ο Ψηλός 🤡🤡🤡🤡Ρε Αποκριες έχουμε ολο το χρόνο εμεις στο Λουτρακι για όσους δεν το καταλάβατε !!το μόνο που αλαζει τις Αποκριες είναι να βλεπουμε κάνει Τονι Σφηνος και τέτοια Mask Heros Stars ⭐️Σας βαρέθηκα ρε πάω στην Σιγκαπούρη να ξεσκασω δέκα μέρες !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog