Άστραψε και βρόντηξε ο Αστέρας! Ένα θαύμα για να σωθεί ψάχνει η Κέρκυρα

Άστραψε και βρόντηξε ο Αστέρας! Ένα θαύμα για να σωθεί ψάχνει η Κέρκυρα

Ένα θαύμα για να σωθεί ψάχνει η Κέρκυρα, που ηττήθηκε 3-1 από τον… Ευρωπαίο Αστέρα Τρίπολης, στην 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι Φαίακες αναζητούν ένα θαύμα, αφού διατήρησαν μόνο μαθηματικές ελπίδες για την παραμονή στην κατηγορία, την ώρα που οι Αρκάδες «έπιασαν» την Ξάνθη στην πέμπτη θέση (ηττήθηκε 2-1 από τον ΠΑΟΚ) και διατηρούν ζωηρές τις ελπίδες τους για την έξοδο στην Ευρώπη.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Μανιάς, που πέτυχε δύο τέρματα (48’, 68’), ενώ το σκορ είχε ανοίξει ο Τσιλιανίδης στο 40’.

Οι Αρκάδες διατήρησαν τον έλεγχο από τα πρώτα λεπτά, πιέζοντας μπροστά στην εστία των γηπεδούχων. Πέντε λεπτά πριν την ανάπαυλα, ο Τσιλιανίδης κατάφερε να νικήσει τον Γιαννακόπουλο, δίνοντας το προβάδισμα στους Αρκάδες, ενώ τα τέρματα διπλασιάστηκαν με το «καλημέρα» του δεύτερου ημιχρόνου

Ο Μανιάς με τακουνάκι έκανε το 2-0, ενώ μετά από είκοσι λεπτά κυριαρχίας του Αστέρα, πέτυχε ξανά τα δίχτυα για το τελικό 3-0.

Η Κέρκυρα έδωσε σημεία ζωής μόνο στο τελευταίο τέταρτο, με τον Τουράμ να ευστοχεί έξι λεπτά πριν το φινάλε του ματς. Ο ίδιος κέρδισε και εκτέλεσε πέναλτι, που απέκρουσε ο Αθανασιάδης, όμως με δεύτερη προσπάθεια μείωσε σε 3-1.

Στο 89’ οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να κάνουν τον Αστέρα να… καρδιοχτυπήσει, όμως ο Ρόλε (που αποβλήθηκε στη συνέχεια) έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Κέρκυρας (Γιάννης Μαντζουράκης): Γιαννακόπουλος, Αντέτζο, Λέκοβιτς, Παμλίδης, Σπινούλας, Σιόντης, Ρόλε, Ιωάννου, Μπαλάφας, Επστάιν, Μυτίδης.

Στον πάγκο οι: Κουτζαβασίλης, Αρτυματάς, Κρητικός, Γεωργίου, Τουράμ, Ζορμπάς, Γρομητσάρης.

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Γιαννούλης, Κώτσιρας, Σελίν, Τρ4ιανταφυλλόπουλος, Μουνάφο, Ντούντου, Κυριακόπουλος, Καλτσάς, Μανιάς, Τσιλιανίδης.

Στον πάγκο οι: Τσιφτσής, Ισνάλντο, Δουβίκας, Τζααντί, Χριστόπουλος, Μαντιντά, Μπέρτος.

sportfm

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα