Ισόπαλες χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΛ

Ισόπαλες χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΛ

Βαθμούς αλλά όχι… εντυπώσεις μοιράστηκαν ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΛ στους Ζωσιμάδες.

Σε ένα παιχνίδι δίχως ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον μια και οι δύο ομάδες δεν έχουν κάποιο ουσιαστικό στόχο ως τη λήξη της Super League, Ηπειρώτες και Θεσσαλοί έβγαλαν την… υποχρέωση και αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0). Καλύτερη συνολικά η εικόνα των γηπεδούχων, οι οποίοι άγγιξαν το 1-0 στο 86’ με το τρομερό φάουλ του Κόντε το οποίο σταμάτησε στο δοκάρι.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του παιχνιδιού ήταν για τους γηπεδούχους. Στο 13’ λοιπόν, ο Κόντε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο το τέρμα του δεν μέτρησε σωστά μια και ο Ισπανός επιθετικός ήταν εκτεθειμένος την ώρα της πάσας.

Ο Ισπανός επιθετικός ήταν και ο πιο κινητικός παίκτης του ματς, καταφέρνοντας μάλιστα στο 13’ του πρώτου μέρους να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ένα τέρμα, ωστόσο που δεν μέτρησε σωστά ως οφσάιντ.

Αυτή ήταν και η μοναδική αξιόλογη φάση στο πρώτο ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους να ισορροπούν το ματς στη συνέχεια και τις δύο ομάδες να οδηγούνται ισόπαλες χωρίς τέρματα στην ανάπαυλα.

Το κακό θέαμα του πρώτου μέρους συνεχίστηκε και στο δεύτερο. Οι δύο ομάδες αδυνατούσαν να δημιουργήσουν σημαντικές φάσεις και όλα έδειχναν πως οδηγούμαστε σε ένα στείρο 0-0.

Την… ηρεμία του ματς ήρθε και πάλι να διαταράξει ο Κόντε. Ο Ισπανός με μία φαουλάρα στο 86’ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Θεοδωρόπουλου, στην σημαντικότερη στιγμή της αναμέτρησης.

Μέχρι το τελικό σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε κάτι με το τελικό 0-0 να αφήνει χαρούμενους και τους δύο αντιπάλους, και την ΑΕΛ να σφραγίζει και μαθηματικά την παραμονή της στην Super League.

Οι συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Βιντάλ (81’ Χέλκβιστ), Τζημόπουλος, Τσικάρσκι, Μανθάτης (58’ Χαλκιαδάκης), Σκόνδρας, Λίλα (70’ Γιάκος), Μιχαήλ, Νικολιάς, Μπουκουβάλας, Κόντε

ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου): Θεοδωρόπουλος, Μασούρας, Γιοβάνοβιτς, Γκοϊκοβιτς, Γκόλιας, Χούμπτσεφ (38’ Μπάλλας), Μιλοσάβλιεβιτς (70’ Περόνε), Μλαντένοβιτς, Κρίσμαν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς (88’ Καρατάσιος)

Διαιτητές: Σταύρος Μάνταλος, Χασάν Κούλα, Τιμολέων Γεωργακόπουλος

4ος Διαιτητής: Ευστάθιος Γκορτσίλας

sportfm

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα