Πολλά προβλήματα σε όλη την χώρα από την κακοκαιρία

Συνεχίζεται το τσουχτερό κρύο και οι χιονοπτώσεις από άκρη σε άκρη της Ελλάδας και σήμερα με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πολλά προβλήματα σε όλη την χώρα.

Τα πλοία είναι δεμένα από το πρωί στα λιμάνια Ραφήνας και Λαυρίου, ενώ από Πειραιά δεν έγιναν τα δρομολόγια για Χίο και Μυτιλήνη. 

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν, καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα λιμεναρχεία.

Στην Αττική, από Άγιο Στέφανο και πάνω, έχει έντονη χιονόπτωση, ενώ κλειστές είναι η Λ. Φύλης και η Λ. Διονύσου.

Εν τω μεταξύ, 22 δημοτικά διαμερίσματα παραμένουν αποκλεισμένα σε Τρίκαλα, Λαμία, Ιωάννινα, Εύβοια και Καρδίτσα, ενώ πολλά προβλήματα ηλεκτροδότησης συναντώνται σε πολλές περιοχές.

Αλυσίδες χρειάζονται στους επαρχιακούς δρόμους Μεταξάδων - Παλιουρίου - Αλεποχωρίου και Ορμενίου - Πενταλόφου - Πετρωτών - Βάλτου, στο νομό Έβρου, Ξάνθης - Ελληνοβουλγαρικών συνόρων , από την Άρνισσα, τη Βέροια και τη Νάουσα, προς και από τα χιονοδρομικά κέντρα των νομών Ημαθίας και Πέλλας, στο μεγαλύτερο οδικό τμήμα του Πηλίου, από Τρίκαλα προς και από Γρεβενά, Άρτα και Γιάννινα, στους δρόμους Κατερίνης - Ελασσόνας, Κιλκίς - Πολυκάστρου, Βέροιας - Σκύδρας και Γρεβενών – Μετσόβου, ενώ κλειστά θα παραμείνουν σχολεία σε αρκετούς δήμους στα βόρεια της χώρας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα