Ανατριχίλα στο Ζεφύρι για το "κορίτσι με τα τατουάζ"

Ανατριχίλα στο Ζεφύρι για το "κορίτσι με τα τατουάζ"

Τη βίασαν και την πέταξαν στον δρόμο Χαροπαλεύει η άτυχη γυναίκα! Ερευνούν αν ναρκώθηκε πριν από την ομαδική σεξουαλική κακοποίησή της

Στο κορμί της άτυχης γυναίκας που βιάστηκε κτηνωδώς και στη συνέχεια «πετάχτηκε» σαν σακί σε δρόμο στο Ζεφύρι τα μεσάνυχτα της 12ης Σεπτεμβρίου αναζητούν οι Αρχές τα κομμάτια στο παζλ της φρίκης που θα τους οδηγήσουν στον εντοπισμό των δραστών. 

«Το κορίτσι με το τατουάζ», όπως το αποκαλούν, λόγω των συμβόλων που φέρει στο σώμα του, δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή και παραμένει διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νικαίας. Τη γυναίκα είχαν εντοπίσει το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης περαστικοί σε κωματώδη κατάσταση στην άκρη του δρόμου στο Ζεφύρι και κάλεσαν αμέσως τους διασώστες του ΕΚΑΒ. 

Οπως προέκυψε από την εξέταση του ιατροδικαστή, το θύμα, ηλικίας μεταξύ 25-30 ετών, είχε βιαστεί με πρωτοφανή αγριότητα, φύσει και παρά φύσιν και πιθανότατα διαδοχικά από πολλούς δράστες, οι οποίοι, σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, φέρεται ότι το νάρκωσαν προτού προβούν στο «γαϊτανάκι» της φρίκης. Κι αυτό καθώς στο κορμί της νεαρής δεν βρέθηκαν ίχνη αντίστασης που να μαρτυρούν ότι πάλεψε για να ξεφύγει από τους βιαστές της. 

Κι ενώ η ζωή της άγνωστης γυναίκας κρέμεται από μία κλωστή, οι Αρχές αναζητούν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στην ταυτότητά της αλλά και στη σύλληψη εκείνων που ικανοποίησαν τα πιο άρρωστα ένστικτά τους πάνω της. Τα αποτυπώματα που πήραν οι Αρχές δεν έφεραν αποτέλεσμα, καθώς το θύμα δεν φέρεται ως σεσημασμένο.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις πρόκειται για Ρομά πιθανότατα από τη Βουλγαρία ή τη Ρουμανία, ενώ χαρακτηριστικά είναι τα κατακόκκινα μαλλιά της αλλά και το περίεργο τατουάζ που φέρει στη δεξιά κλείδα και αποτελείται από γράμματα και μικρά σύμβολα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές εστιάζουν σε αυτό προκειμένου να ανακαλύψουν ποια είναι η νεαρή γυναίκα. 

Την ίδια ώρα έχει ήδη ληφθεί DNA από τα νύχια και το σώμα της καθώς και αίμα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πράγματι το θύμα ήταν ναρκωμένο και με ποιες ουσίες, ενώ τα δείγματα έχουν σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. 

Σύμφωνα πάντως με τις εκτιμήσεις η γυναίκα βιάστηκε σε άλλο σημείο από αυτό όπου βρέθηκε και στη συνέχεια οι δράστες τη μετέφεραν προκειμένου να σβήσουν τα ίχνη που θα μπορούσαν να προδώσουν την ταυτότητά τους. Πάντως στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ήδη το υλικό από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας της περιοχής, που εξετάζεται εξονυχιστικά προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν καταγραφεί οι κινήσεις των δραστών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα